Thumbnail

Τα απογεύματα με καφέ στην Ελληνική Τράπεζα επιστρέφουν Τα απογεύματα με καφέ στην Ελληνική Τράπεζα επιστρέφουν

«Ενώνουν» στους πελάτες με τα «έξυπνα» κανάλια εξυπηρέτησης  
Aκόμη και αν για σένα οι συναλλαγές μέσω Online Banking και ΑΤΜ μοιάζουν με παιχνιδάκι, κάποιοι -όπως οι γονείς σου καλή ώρα- δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ψηφιακά κανάλια. Αντί όμως να αναλάβεις εσύ την «εκπαίδευσή» τους, κάθε Δευτέρα απόγευμα οι Meeters Greeters της Ελληνικής Τράπεζας τούς περιμένουν σε συγκεκριμένα καταστήματα για να τους ενημερώσουν σχετικά με τη χρήση και τα πλεονεκτήματα των εναλλακτικών καναλιών, ώστε να κάνουν τις καθημερινές συναλλαγές τους εύκολα και χωρίς χρεώσεις!

Yπήρχε μια εποχή που οι ατελείωτες ουρές στις τράπεζες, ήταν αναγκαίο κακό. Το να μπορείς να κάνεις τις βασικές καθημερινές σου συναλλαγές, χωρίς καμία χρέωση, απ’ όπου και αν βρισκόσουν μέσα σε λίγα λεπτά, φάνταζε ένα μακρινό -αλλά τόσο υπέροχο- σενάριο. Πλέον, οι λέξεις Online banking και Mobile banking είναι στην ημερήσια διατάξη, ενώ μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς χωρίς να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα. Γιατί πολύ απλά μπορείς να το πράξεις απ' όπου και αν βρίσκεσαι, με τις πλείστες συναλλαγές να μην έχουν κάποια χρέωση. 

Μέσω του Online Banking μπορείς για παράδειγμα να στείλεις χρήματα σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες εντελώς δωρεάν για ποσά μέχρι €1000. Η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ εντός ΕΕ και με «κανονική» ημερομηνία εκτέλεσης. Παράλληλα, μέσω του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App μπορείς να πραγματοποιήσεις απεριόριστες μεταφορές χρημάτων εντός Ελληνικής Τράπεζας, εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Σε οποιαδήποτε ΑΤΜ, στην Κύπρο και το εξωτερικό, μπορείς να πραγματοποιήσεις δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ, έχοντας χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου ή λογαριασμό basic της Ελληνικής Τράπεζας. 

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν και κατά επέκταση να αξιοποιήσουν αυτά τα κανάλια. Γι΄ αυτό τον λόγο, οι διευθυντές των καταστημάτων με μεγάλο όγκο συναλλαγών,  προσκαλούν τους πελάτες που διενεργούν τις συναλλαγές τους στα ταμεία στα εκπαιδευτικά απογεύματα με καφέ, που διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτάται στα ταμεία του εκάστοτε καταστήματος μια βδομάδα πριν από τη διεξαγωγή τους. 

HELLENIC

Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι ότι η Ελληνική Τράπεζα  θέλει να στηρίξει έμπρακτα τους πελάτες της και να κάνει όσο πιο ομαλή γίνεται τη μετάβαση τους στην ψηφιακή εποχή, τηρώντας τη δέσμευσή της να τους βοηθήσει να επωφεληθούν των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, προκειμένου να κάνουν τις συναλλαγές τους πιο εύκολα, πιο γρήγορα και χωρίς χρεώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα εκπαιδευτικά απογεύματα με καφέ διοργανώθηκαν από την Ελληνική Τράπεζα στα τέλη του 2019, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να ενημερωθούν για τα ψηφιακά μέσα που προσφέρει, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως είναι το Web Banking, το Mobile App και τα ATM, αλλά και να εξοικειωθούν με τη χρήση τους. 

Έκτοτε, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζα -oι Μeeters Greeters- βρίσκεται στη διάθεσή των πελατών, καθοδηγώντας τους στη χρήση υπηρεσιών -όπως είναι οι μεταφορές  χρημάτων, οι καταθέσεις και αναλήψεις μέσω ΑΤΜ νέας γενιάς, η αποστολή χρημάτων μέσω Contact Pay και γενικότερα η διαχείριση των λογαριασμών τους, ώστε να μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους όποτε επιθυμούν, ακόμα και το σαββατοκύριακο. 

Παράλληλα, οι πελάτες ενημερώνονται ώστε να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές τους, ακολουθώντας τις συμβουλές του Security Centre της Τράπεζας, όπως την ενεργοποίηση της υπηρεσίας alerts (ειδοποιήσεων), καθώς επίσης τη διαμόρφωση ορίων αγορών και ανάληψης, Με αυτόν τον τρόπο έχουν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων των λογαριασμών τους. Εκτός από τα πλεονεκτήματα στις καθημερινές συναλλαγές οι πελάτες ενημερώνονται και για τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της Ελληνικής Τράπεζας Μπλε με τις αγορές τους, καθώς μπορούν να πάρουν χρήματα πίσω (!) από επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό (Μάθε περισσότερα σχετικά ΕΔΩ). 

 

Thumbnail 

Μπορείς να αποκτήσεις τον λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό αποκτάς και χρεωστική κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα, να απολαμβάνεις τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας, χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη χρέωση.

 

Home