Thumbnail

«Πάνω στην κουβέντα»: Ανδρέας Αναστασίου – Η Eurovision, τα παρασκήνια και το “JALLA” «Πάνω στην κουβέντα»: Ανδρέας Αναστασίου – Η Eurovision, τα παρασκήνια και το “JALLA”

Καλεσμένος της Ζώης Αυγουστή, ο Ανδρέας Αναστασίου
Σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του «Πάνω στην κουβέντα», ο Ανδρέας Αναστασίου κάθεται αυτή τη φορά στην καρέκλα του καλεσμένου, με τη Ζώη Αυγουστή να αναλαμβάνει την παρουσίαση της συζήτησης.

Μιλά για τη βαθιά του σχέση με τη Eurovision, πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τον διαγωνισμό και πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, μέχρι να γίνει ένα από τα πιο ενεργά πρόσωπα της κυπριακής αποστολής.

Αναφέρεται στα πιο έντονα ευτράπελα, αλλά και στις όμορφες και δύσκολες στιγμές που έζησε πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Ξεχωριστή θέση στη συζήτηση έχει και το «JALLA», το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision 2026, και όλα όσα έφερε αυτή η συμμετοχή.

Μια προσωπική και αυθεντική κουβέντα γεμάτη μουσική, συναίσθημα και backstage ιστορίες.

 

 

Μπορείς επίσης να το παρακολουθήσεις από το Youtube της Digital TV εδώ.

To "Πάνω στην Κουβέντα" φέρνει κοντά σας η Eurobank. Σε κάθε μπροστά.

 

Τα νέα της Eurovision φέρνει κοντά σας το @stroma_cyprus

 

1

Home