Thumbnail

Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να κάνεις μέχρι το καλοκαίρι Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να κάνεις μέχρι το καλοκαίρι

Το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα λύνεται με ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα. Επιτέλους...
Και φυσικά πίσω απ' αυτήν κρύβεται το ισχυρό όνομα της THALGO! Το αγαπημένο beauty brand έρχεται για ακόμα μια φορά να μας... περιποιηθεί, να μας αναζωογονήσει και να μας προετοιμάσει για την παραλία με μια καινοτόμο επαγγελματική θεραπεία. Κι εμείς αφηνόμαστε στα χέρια της...

Οι θεραπείες πολλές και οι beauty προτάσεις άπειρες το γνωρίζω και σε καταλαβαίνω κορίτσι μου. Και λίγο πριν αρχίσεις τις εξορμήσεις στις παραλίες βομβαρδίζεσαι καθημερινά από διάφορα προγράμματα περιποίησης που δεν ξέρεις ποιό τελικά να διαλέξεις. Εμένα μου λες...Και είναι που δεν έχεις και πολύ χρόνο μέσα στο καθημερινό τρέξιμο.

Αυτό που θεωρώ σημαντικό; Αρχικά να μην δοκιμάζεις απερίσκεπτα ό,τι σου προσφέρουν, αλλά να στραφείς στους ειδικούς και σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου επενδύοντας σε ονόματα που για χρόνια ο κόσμος της ομορφιάς εμπιστεύεται. Προσωπικά βρήκα αυτή την θεραπεία εξαιρετική. Είναι η πρώτη θεραπεία με μοναδική και ταχεία απόδοση, με κλινικές μετρήσεις μετά από τρεις συνεδρίες, για ολοκληρωμένο αδυνάτισμα & σύσφιξη σώματος.  

Thalgo therapy

Είσαι έτοιμη να μάθεις τα πάντα;

Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία χωρίζεται σε τρια στάδια και συνδυάζει μια επαγγελματική θεραπεία με ένα καθημερινό πρόγραμμα τόσο εκ των έσω όσο και εξωτερικά, η Thalgo υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και του επίμονου τοπικού λίπους.

Με φημισμένη και καταξιωμένη τεχνογνωσία στη διαχείριση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη μορφή και το σχήμα του σώματος προσφέρει μία καινοτόμο επαγγελματική θεραπεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Thalgo anti cellulite

BODY SCULPT - Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σκέψου πιο λεπτά πόδια, ένα εξαιρετικά επίπεδο στομάχι, ωραίους γλουτούς, τονωμένο δέρμα και μια σφριγηλή σιλουέτα. Η νέα θεραπεία σώματος για γλυπτική σώματος και αδυνάτισμα, μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στους στόχους και τη μορφή του σώματος κάθε γυναίκας. Προσφέρει ταχεία αποτελέσματα για να παραμείνεις εστιασμένη στους στόχους! Σε 45 λεπτά, αυτή η επαγγελματική διαδικασία προσφέρει τη διπλάσια απόδοση στο αδυνάτισμα  και τη σύσφιγξη με ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

  • BODY SCULPT With Body Palp

Προσαρμοσμένη θεραπεία για Εξατομικευμένο Αδυνάτισμα και Διόρθωση Ελαστικότητας σε - 45 λεπτά -

Μετά από μια ακριβή διάγνωση της κατάστασης του σώματος και των περιοχών προς διόρθωση, αποφασίζεται ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται. Η νέα επαγγελματική διαδικασία ξεκινά με τη φάση προετοιμασίας πριν το αποκλειστικό body palp μασάζ, για να εξασφαλιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  • ΤΟ 1ο ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Εμπνευσμένο από φαρμακο-καλλυντική σύνθεση, με υψηλές συγκεντρώσεις γλυκολικού και μηλικού οξέος σε χαμηλά επίπεδα όξινου pH, αυτό το απολεπιστικό προϊόν λειαίνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την απαλότητα και την ποιότητα του δέρματος και καθιστώντας το δέρμα ιδιαίτερα δεκτικό στα συστατικά της θεραπείας που ακολουθούν.

Η φάση απολέπισης εναλλάσσεται με τη μάσκα σώματος CORRECTIVE SLIMMIMNG AND FIRMING DOUBLE WRAP κάθε δεύτερη συνεδρία.

  • ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ  BODY PALP

Ανώδυνη και μη τραυματική μάλαξη, με την πατενταρισμένη τεχνολογία BODY PALP είναι εμπνευσμένη από την κινέζικη θεραπεία με βεντούζες – Cupping Therapy. Σε συνδυασμό με μια μοναδική τεχνική μασάζ, αυτή η μη-μηχανοκίνητη συσκευή μασάζ προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους σώματος για ορατή μείωση πόντων και σύσφιξης από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Είναι πιο ακριβής από τα ηλεκτρικά μηχανήματα καθώς ο επαγγελματίας χειρίζεται το BODY PALP με την παλάμη του χεριού, ενώ στοχεύει σε μεγαλύτερο βάθος από την χειρομάλαξη. Η μάλαξη με το BODY PALP στοχεύει την επίμονη κυτταρίτιδα, τονώνει το σώμα, επαναφέρει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος και αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα.

Μια μοναδική τεχνική PUSH-UP ανασχηματίζει τους γλουτούς αποκαθιστώντας την τόνωση και την σφριγηλότητα.

Στην τρίτη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Η θεραπεία body sculpt λειαίνει, σμιλεύει, συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα, ενώ παρατηρείται έως 3 εκ. μείωση στην περιφέρεια των γοφών,  1/3 στο βάθος της εμφάνισης του φλοιού πορτοκαλιού και 87% ανόρθωση γλουτών.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η THALGO σου προτείνει να ενισχύσεις τη θεραπεία στην αισθητικό με προϊόντα στο σπίτι που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.

  • EXPERT CORRECTION FOR STUBBORN CELLULITE

Αυτή η νέα καθημερινή θεραπεία για το σπίτι προσφέρει διπλή δράση κατά της εμφάνισης κυτταρίτιδας και κατά της κατακράτησης υγρών στο σώμα. Το σύμπλεγμα Fucus - Forskohlii ενεργεί ώστε να διασπάσει και να απομακρύνει τη συσσωρευμένη κυτταρίτιδα. Η ποσότητα νερού που κατακρατείται είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στο σχηματισμό κυτταρίτιδας και μειώνεται μέσω της επίδρασης του κόκκινου εκχυλίσματος φυκιών, σε συνδυασμό με ένα εκχύλισμα από τον σπόρου σανταλόξυλου.

Mια φόρμουλα 15 φορές πιο αποτελεσματική κι αυτό οφείλεται στο φυτό της Αγιουβέρδα Ινδικός Κολεός (Coleus Forskohlii) που στοχεύει συγκεκριμένα τα υπερ-φορτωμένα κύτταρα που συνήθη ενεργά συστατικά αδυνατίσματος δεν είναι σε θέση να απομακρύνουν. Για αποτελεσματική δράση σε επίμονες αποθήκες λίπους το εκχύλισμα του φυτού  Ινδικός Κολεός (Coleus Forskohlii) είναι 15 φορές πιο συμπυκνωμένο από ό,τι σε άλλο προϊόν της THALGO που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Αυτό το σούπερ ενεργό αδυνατιστικό συστατικό σε συνδυασμό με την πιπερίνη και την καφέ άλγη Fucus Serratus αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόλις 14 ημέρες.

Thalgo gel

Η τζελ υφή του βασισμένη σε επιστημονική καινοτομία που βοηθά να διορθωθεί η όψη της επιδερμίδας με κυτταρίτιδα. Κάνοντας μασάζ το προϊόν βοηθά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος. Κυκλικές ανοδικές κινήσεις μέτριας πίεσης και ελαφρύ μασάζ κάνει ακόμη καλύτερη την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

  • COACH ANTI-ORANGE PEEL EFFECT: 

Το νέο θαλάσσιο συμπλήρωμα διατροφής της THALGO, συνδυάζει τη δύναμη λείανσης του εκχυλίσματος του κόκκινου πορτοκαλιού με τη σφιγκτική δράση του Ascophyllum.

COACH ANTI-ORANGE PEEL EFFECT

To διαλυόμενο πόσιμο συμπλήρωμα αδυνατίσματος με συμπυκνωμένο πεπόνι (κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας) και πράσινο τσάι, στοχεύει όλες τις παραμέτρους που έχουν σχέση με τη δημιουργία της κυτταρίτιδας με στόχο την επαναφορά της ομαλότητας της επιδερμίδας.

Home