Thumbnail

3 makeup tips για ένα φυσικό παριζιάνικο look 3 makeup tips για ένα φυσικό παριζιάνικο look

Οδηγίες από μια pro...
Η Violette Swears, makeup artist και Global Beauty Director της Estée Lauder, μοιράζεται τα μικρά μυστικά και τα tips στα οποία οφείλεται αυτό το ανεπιτήδευτο παριζιάνικο look...

Η διάσημη επαγγελματίας μακιγιέζ, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της makeup συλλογής με το όνομα Poppy Sauvage, εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρόνια στην Νότια Γαλλία, μίλησε στην Vogue και αποκάλυψε τα τρικ των παριζιάνων γι' αυτό το je ne sais quoi look. Χωρίς να δείχνουν καθόλου ''φτιαγμένες'' και με μια φυσική φρεσκάδα, οι γαλλίδες κατάφεραν να υμνούνται για την διαχρονική ομορφιά τους την οποία οφείλουν με κάποια κοινά μυστικά που περνούν από γενιά σε γενιά. Αυτά είναι που τις κάνουν να διαφέρουν και από τις υπόλοιπες γυναίκες του πλανήτη χωρίς να φαίνεται ότι το προσπαθούν και ιδιαίτερα.

Ακολούθησε λοιπόν βήμα-βήμα τις συμβουλές της και απέκτησε ένα parisienne look 

Για μια φυσική βάση:

  • Εφάρμοσε με ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα λίγο highlighter στα ζυγωματικά σου πριν το απλώσεις σε όλο το μάγουλο. Μ' αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα εφέ που θα κάνει τα δάχτυλά σου να δείχνουν αναψοκοκκινισμένα.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε ένα προϊόν με κρεμώδη υφή πάνω από το highlighter και στα ζυγωματικά. Έτσι θα δώσεις μια πιο φυσική όψη στην επιδερμίδα σου όταν αναμειχθεί με το highlighter. 

Για πλούσια χείλη που δεν δείχνουν ψεύτικα:

  • Είναι πιο εύκολο να δεις το περίγραμμα των χειλιών όταν αυτά είναι κλειστά. Γι' αυτό κράτα τα κλειστά όσο εφαρμόζεις τα προϊόντα και όσο ακολουθείς την γραμμή των χειλιών.
  • Εφάρμοσε το κραγιόν σου με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Έτσι δεν θα φαίνεται υπερβολικά φιξαρισμένο, ενώ τα χείλη σου θα δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά.
  • Το tip μου για να δείχνουν ωραία τα χείλη είναι να ακολουθείς το φυσικό τους περιγραμμα με ένα μολύβι χειλιών και στη συνέχεια με τα δάχτυλά σου να σβήνεις το περίγραμμα για ένα πιο ξεθωριασμένο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν 

makeup look

Για μυστηριώδες βλέμμα:

  • Εφάρμοσε ένα κρεμώδες προϊόν με λάμψη σαν βάση για την σκιά σου. Έτσι όχι μόνο θα δώσει στη σκιά σου ένα πιο καθαρό εφέ, αλλά τα μάτια σου θα δείχνουν κι αυτά πιο λαμπερά.
  • Εφάρμοσε τη σκιά πρώτα στο κέντρο του βλεφάρου σου χρησιμοποιώντας το δάχτυλο σου, ή αν έχεις μικρές βλεφαρίδες χρησιμοποίησε ένα eyeliner αντί για σκιά και στη συνέχεια άπλωσέ το σε όλο το βλέφαρο για ένα πιο διακριτικ, ξεθωριασμένο look.

Διάβασε ακόμα: 5 top tips από τον makeup artist της Beyonce για γεμάτα, ζουμερά χείλη

Home