Thumbnail

Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν

Ακολούθησε τα βήματά της...
Είναι η επιτομή της παριζιάνικης φινέτσας... Σέξι χωρίς να δείχνει προκλητική, κομψή χωρίς να το επιδιώκει, με μια ανεπιτήδευτη ομορφιά η Jeanne Damas αποπνέει αυτό το je ne sais quoi...

To ''it'' girl της Γαλλίας είναι μοντέλο, ερασιτέχνης φωτογράφος και ιδιοκτήτρια μιας πανέμορφης γάτας. Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι γεμάτες με εικόνες που την δείχνουν ξαπλώνει στο μπαλκόνι του νέου διαμερίσματός της, κλιπ από επιδείξεις μόδας και εκδηλώσεις που παρακολουθεί, στιγμές με φίλους και φωτογραφίες από τη γραμμή ρούχων της, με το όνομα Rouje.

jeanne damas beauty

Πρόσφατα, η Jeanne Damas, επέκτεινε την γκάμα της με την προσθήκη μιας συλλογής κραγιόν. Άλλωστε η ίδια δεν κρύβει ότι το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι το ισχυρό της όπλο, αφού ως γνήσια γαλλίδα η ίδια λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ και αποφεύγει τα έντονα μάτια και το foundation. Ένα κραγιόν που θα κάνει τα χείλη να δείχνουν αισθησιακά, είναι σύμφωνα με την ίδια το μοναδικό προϊόν που χρειάζεται μια γυναίκα για να αναδειχθεί, γι' αυτό και σε συνεργασία με την Vogue, έφτιαξε ένα βιντεάκι για να ''μυήσει'' τις φαν της στον δικό της κόσμο ομορφιάς και να μας δείξει το σωστό τρόπο για να ''γεμίζουμε'' τα χείλη μας.

jeanne damas lipstick

Όπως αποκαλύπτει στο βίντεο η ίδια χρησιμοποιεί το κόκκινο κραγιόν για να δώσει χρώμα στα μάγουλά της, ενώ το ''τοποθετεί'' στα χείλη πάντα ταμποναριστά με τα δάχτυλά της για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δες πιο κάτω το βίντεο και ακολούθησέ την!

Διάβασε επίσης: Ακολουθούμε βήμα-βήμα το 5λεπτο μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whiteley 

Home