Thumbnail

4 tips για πόδια έτοιμα για πέδιλα! 4 tips για πόδια έτοιμα για πέδιλα!

Τα περιποιημένα άκρα είναι βασικό συστατικό ομορφιάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες
Ποιά θα ήθελε να έχει σκασμένες φτέρνες και απεριποίητο μανικιούρ φορώντας τα αγαπημένα της ψηλά πέδιλα ή περπατώντας έστω στην άμμο...

Τα... ποδαράκια μας ειδικά το καλοκαίρι ομορφαίνουν ή καταστρέφουν μια εμφάνιση και καμία δεν θα ήθελε να την ''προδώσουν'' αφού η περιποίησή τους είναι τόσο εύκολη και μπορεί να γίνει και στο σπίτι. Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου λοιπόν που οφείλουμε να εντάξουμε στην beauty ατζέντα μας ένα καλό πεντικιούρ για να αποκτήσουμε περιποιημένα, απαλά και σέξι άκρα!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχνάς το ντεκολτέ!

Βήμα 1: Ποδόλουτρο

Ξεκίνα με ένα ποδόλουτρο. Θα μαλακώσουν οι φτέρνες, θα ανοίξουν οι πόροι, θα χαλαρώσεις και εσύ. Βούτα τα πόδια σου σε χλιαρό νερό με λίγο αφρόλουτρο και άφησε τα να μουλιάσουν για κάνα τέταρτο. Έπειτα, βγάλτα, σκούπισε τα καλά και άπλωσε μια κρέμα ποδιών.

Βήμα 2: Περιποιημένο πεντικιούρ

Ακόμα κι αν δεν βρεις χρόνο να βάψεις τα νύχια σου είναι απαραίτητο είναι να τα διατηρείς περιποιημένα. Φροντισμένα πετσάκια και νύχια σε σωστό σχήμα και μήκος και μια απλή βάση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Βήμα 3: Απολέπιση και ενυδάτωση

Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιαισθητικό από το να βλέπεις σκασμένες φτέρνες σε ανοιχτό παπούτσι. Κάνε έστω και μια φορά την μια απολέπιση, ενώ το βράδυ πριν ξαπλώσεις μια κρέμα ποδιών είναι απαραίτητη ειδικά αν το πρόβλημα είναι μεγάλο. 

Βήμα 4: Αντηλιακό και στα πέλματα

Ξέρω ότι τις περισσότερες φορές ούτε περνάει από το μυαλό μας αλλά τα πέλματα μας είναι τα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος μας στον ήλιο. Τα βλέπει σε μόνιμη βάση ο ήλιος και μάλιστα τις περισσότερες ώρες από ότι ολόκληρο το σώμα μας. Προστάτεψε, δάχτυλα, κουντεπιέ και αστράγαλο βάζοντας και σε αυτά τα σημεία αντηλιακό. Για να μην γλιστράει το πόδι στο σανδάλι, βάλτο κανα μισάωρο πριν να απορροφηθεί.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα αποκτήσεις θεϊκά πόδια για την παραλία

Home