Thumbnail

Πώς θα πετύχεις το μπρονζέ smokey-eye της Chiara Ferragni Πώς θα πετύχεις το μπρονζέ smokey-eye της Chiara Ferragni

Όλα τα μυστικά του γκλαμ καλοκαιρινού μακιγιάζ της στις Κάννες
Η διάσημη fashion blogger δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα για την οποία συζητούσαν όλοι στις Κάννες και φρόντισε η εμφάνισή της να είναι ανάλογη της λάμψης του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η Chiara Ferragni περπάτησε στο κόκκινο χαλί με όλους τους stars και τα supermodels που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino ''Once Upon a Time in Hollywood'', στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt, και φυσικά η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη τουλάχιστο από τους λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς.

Διάβασε ακόμα: O DiCaprio και o Brad Pitt συναντούν την... Chiara Ferragni και όλη την αφρόκρεμα στην πρεμιέρα του Tarantino

Η Ιταλίδα fashion blogger έδειχνε φουλ ανανεωμένη όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα custom made Swarovski crop top και μία μαύρη μεταξένια φούστα Philosophy di Lorenzo Serafini. Όμως αυτό που έκανε τους fans της να παραλληρούν ήταν το νέο hair look της. Η διάσημη influencer έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ, το οποίο άφησε ελαφρώς κυμματιστό με χωρίστρα στη μέση, ένα στυλ ιδιαίτερα δημοφιλές αυτό το καλοκαίρι που την έκανε να δείχνει super fresh!

Chiara Ferragni beauty look Cannes 2019

Φυσικά το απόλυτα καλοκαιρινό makeup look της συμφωνούσε απόλυτα με την εμφάνισή της και ήταν απόλυτα συντονισμένο με το γκλαμ της βραδιάς. Η Chiara μαζί με τον makeup artist της, Manuele Mameli, επέλεξαν ένα smokey eye σε καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις, το οποίο και συνδύασαν με nude χείλη.

Ο Manuele δημιούργησε την τέλεια λεία βάση απλώνοντας ένα foundation. Έπειτα, χρησιμοποιήσε μια παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσει το smokey eye. Με τις σκουρόχρωμες σκιές τόνισε την πτυχή του βλεφάρου και την εξωτερική γωνία του ματιού φτάνοντας μέχρι τους κροτάφους, ενώ με τις ανοιχτόχρωμες έδωσε λάμψη στην εσωτερική γωνία. Ολοκλήρωσε το eye look με αρκετές στρώσεις μαύρης αδιάβροχης μάσκαρα. Η τελική πινελιά δόθηκε με το τέλειο nude κραγιόν στα χείλη.

Διάβασε ακόμα: To nude κραγιόν της Penelope Cruz στις Κάννες είναι must στο νεσεσέρ σου

Home