Thumbnail

To nude κραγιόν της Penelope Cruz στις Κάννες είναι must στο νεσεσέρ σου To nude κραγιόν της Penelope Cruz στις Κάννες είναι must στο νεσεσέρ σου

O makeup artist της σταρ αποκάλυψε τα πάντα για το look της στο κόκκινο χαλί
Μπορεί με το Chanel φόρεμά της να έμοιαζε λες και βγήκε από παραμύθι, σαφώς όμως οι makeup addicts έκαναν κοντινό στο μακιγιάζ της.

Η Penelope Cruz ανέδειξε τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της με ένα υπέροχο bronze look και ο προσωπικός της μακιγιέρ Pablo Iglesias μοιράστηκε όλες τις πληροφορίες της εντυπωσιακής εμφάνισής της.

H ηθοποιός έκανε μια υπέροχη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την προβολή του Dolor Y Gloria, της τελευταίας ταινίας της με τον σκηνοθέτη Pedro Almodovar.

Διάβασε ακόμα: Ultra Glam at The Cannes! Οι show-stopping στιγμές του φεστιβάλ είναι εδώ!

Penelope Cruz Cannes 2019

Με μια δημιουργία με κεντήματα του οίκου Chanel το look της ολοκληρώθηκε με ένα chic glam μακιγιάζ με βασικά στοιχεία το έντονο μαύρο μολύβι στα μάτια και το nude κραγιόν.

Ο make up artist της, Pablo Iglesias, ξεκίνησε προετοιμάζοντας την επιδερμίδα της  με έναν ένυδατικό ορό και μια κρέμα ματιών, ενώ στη συνέχεια άπλωσε το foundation. Χρησιμοποίησε μια πούδρα για να απομακρύνει τη γυαλάδα, ενώ από το μακιγιάζ της δεν έλειπε το ρουζ και το bronzer για το απαραίτητο χρώμα.

Penelope Cruz Cannes 2019

Για το eye makeup look της, ο Pablo τόνισε τα κινητά βλέφαρα, δημιουργώντας μία γραμμή με wing ακριβώς στη βάση των πάνω βλεφαρίδων με ένα μαύρο eyeliner, ενώ στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι. Τέλος άπλωσε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα για περισσότερη έμφαση στο βλέμμα.

Για να ολοκληρώσει το look και να δημιουργήσει την απόλυτη ισορροπία, έδωσε σχήμα στα χείλη με ένα μολύβι χειλιών και άπλωσε ένα nude κραγιόν, στην καλύτερη απόχρωση για τις μαυρισμένες επιδερμίδες του καλοκαιριού και θα συμπληρώσει υπέροχα το ηλιοκαμένο μακιγιάζ σου.

L ́Absolu Rouge Drama Matte – 510 ardent sand, Lancôme

L ́Absolu Rouge Drama Matte – 510 ardent sand, Lancôme

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε

 

Home