Thumbnail

Το No 1 lash serum στο Amazon θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες Το No 1 lash serum στο Amazon θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες

Δεν είναι τυχαία best seller!
Κάποια προϊόντα δεν γίνονται τυχαία best sellers και η νέα μας ανακάλυψη ίσως σε κάνει να τρέξεις να την προσθέσεις στην shopping card σιυ.

Αν λοιπόν δεν είσαι φαν των ψεύτικων βλεφαρίδων όμως θες το φυσικό τους μήκος να μοιάζει με ψεύτικες τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Amazon το Lavish Lash serum της Pronexa Hairgenics έχει περισσότερα από 10,000 κριτικές από πελάτες που το δοκίμασαν και του δίνουν 5 αστέρια, τα περισσότερα που μπορεί να συγκεντρώσει ένα προϊόν.

Διάβασε ακόμα: Ο λόγος που πρέπει να εφαρμόζεις primer πριν το μακιγιάζ σου

lavish lash mascara

Μάλιστα αν ψάξεις στα σχόλια, θα δεις ότι οι beauty lovers που το δοκίμασαν παραλληρούν για την αποτελεσματικότητά του, ενώ είναι ανάμεσα στα best selling προϊόντα ομορφιάς της πλατφόρμας.

''Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες και τα αποτελέσματα είναι (ω θεέ μου!) απίστευτα... είναι λες και φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες και το λατρεύω!'', αναφέρεται σε ένα από αυτά.

Άλλοι πάλι, εξυμνούν την αποδοτικότητά του και στα φρύδια, λέγοντας πώς έχει την μαγική ιδιότητα να γεμίζει τα λεπτά ή κακοβγαλμένα φρύδια. 

Το Lavish Lash μπορείς να το ανακαλύψεις εδώ.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η vegan μάσκαρα με το προκλητικό όνομα πωλείται κάθε 7,5”

Home