Thumbnail

Η Chiara Ferragni μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη beauty συλλογή της με την Lancôme Η Chiara Ferragni μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη beauty συλλογή της με την Lancôme

Και ναι, τα θες όλα!
Πάνε 10 χρόνια από τότε που η Chiara Ferragni μάς συστήθηκε μέσα από το προσωπικό της blog, The Blonde Salad και σήμερα με 16 εκατομμύρια followers, η παγκοσμίως γνωστή fashion influencer όχι μόνο δεν πάει πουθενά, αλλά κατακτά και την βιομηχανία της ομορφιάς.

Η πρώτη συνεργασία της με την Lancôme είναι γεγονός, και πίστεψέ με όταν ρίξεις μια πρώτη ματιά στη makeup συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε σε μια συσκευασία με την χαρακτηριστική υπογραφή της Chiara, αυτή που μάς κλείνει με νόημα το μάτι, θα καταλάβεις γιατί αναμένεται να γίνει best seller.

Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για την cruelty free σειρά ομορφιάς της Victoria Beckham

Lancôme X Chiara Ferragni

Αν είσαι πιστή ακόλουθος της Chiara, ίσως αυτή η συνεργασία να ήταν αυτό που περίμενες... Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια δείχνει τα makeup looks από τις εμφανίσεις της. 

Αν πάλι, είσαι μια beauty junkie που περιμένεις στη γωνία για κάθε νέα κυκλοφορία, πίστεψέ με αυτή η αναμονή αν μη τι άλλο θα ομορφύνει το μπουντουάρ σου.

Η συλλογή Lancôme x Chiara Ferragni αποτελείται από μια παλέτα μακιγιάζ,  3 κραγιόν, 3 lip glosses και την θρυλική Hypnôse μάσκαρα σε limited edition συσκευασία.

Lancome x Chiara Ferragni

Όσο για τα χρώματα που θα βρεις, η Chiara βασίστηκε στις δικές της κλασσικές επιλογές, που απευθύνονται σε κάθε κορίτσι εκεί έξω, ροζ, neutrals και φυσικά το διαχρονικό κόκκινο.

Lancome x Chiara

Όπως ανέφερε η ίδια ''Κάποια προϊόντα και χρώματα απευθύνονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, που τους αρέσει να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους. Ήθελα αυτή η συλλογή να απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, από κορίτσια στην εφηβεία, μέχρι πιο ώριμες γυναίκες, και ανθρώπους στη δική μου ηλικία''. 

Διάβασε ακόμα: Η Gucci επαναλανσάρει τη makeup σειρά της και ''ρίχνει'' το Instagram 

Home