Thumbnail

Αυτό το καλοκαίρι θα προτιμήσουμε την μίνιμαλ αλογοουρά του οίκου Chanel Αυτό το καλοκαίρι θα προτιμήσουμε την μίνιμαλ αλογοουρά του οίκου Chanel

Στο couture show του οίκου λατρέψαμε το hair look των κοριτσιών και λέμε να το υιοθετήσουμε!
Ο πήχης σε κάθε επίδειξη μόδας του οίκου Chanel είναι τόσο ψηλά που ακόμα και τα beauty looks είναι απόλυτα συντονισμένα με το ύφος της κολεξιόν και τόσο άψογα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Αυτή τη φορά ο hairstylist Sam McKnight έβαλε και πάλι όλη του την τέχνη χωρίς ωστόσο να επιστρατεύει διάφορα διακοσμητικά όπως μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν. Ούτε κρυστάλλινα λογότυπα, ούτε διακοσμητικά μαργαριτάρια, ούτε κορδέλες ούτε κάποιο άλλο κλιπ για να μας αποσυντονίσει από τα ρούχα της Virginie Viard. 

Για να διατηρήσει το στυλ απόλυτα αυστηρό όπως ταιριάζει σε ένα χώρο έρευνας και μελέτης όπως μια βιβλιοθήκη, ο McKnight πήγε σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση, δίνοντας το πράσινο φως σε ένα εύκολο και συνάμα μίνιμαλ χτένισμα: την χαμηλή αλογοουρά. Ο διάσημος hair stylist και η ομάδα του μάζεψαν σε μια sleek αλογουρά -ούτε τρίχα δεν έπεφτε στο πρόσωπο των μοντέλων- με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι, δίνοντας μια λάμψη στα μαλλιά με τα κατάλληλα προϊόντα styling.

Chanel hair look ponytail

"Όλα έδειχναν στη θέση τους με το προϊόν Sam McKnight Modern Hairspray", δήλωσε ο McKnight .

"Δημιουργήσαμε ένα σοβαρό hair look για ένα σοβαρό χώρο", ανέφερε.

Chanel ponytail

Όσο για το μακιγιάζ, η Lucia Pica, Global Creative Makeup and Colour Director του οίκου, εμπνεύστηκε ένα ελαφρύ φυσικό look με σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ. Οι επιδερμίδες των μοντέλων έμοιαζαν fresh και νεανικές, χωρίς ίχνος foundation, ως επί το πλείστον, γυμνές από κάθε είδος πούδρας, contouring ή highlighter.

Chanel makeuplook

Ωστόσο, η Pica εφάρμοσε μια λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner με το τόσο-όσο πέταγμα στις γωνίες του ματιού για να πετύχει μια όμορφη συνέχεια στις φυσικές γραμμές. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε επίσης στα φρύδια που είχαν το σωστό σχήμα και μέγεθος ώστε να φαίνονται από τα γυαλιά μυωπίας. 

Διάβασε ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις από το χθεσινό show του οίκου Chanel

Home