Thumbnail

Πολλοί βρήκαν την νέα makeup σειρά της Kim K ''boring'', αλλά εμάς μας άρεσε... Πολλοί βρήκαν την νέα makeup σειρά της Kim K ''boring'', αλλά εμάς μας άρεσε...

Η συλλογή ''Sooo Fire'' από την KKW Beauty δίχασε τις beauty junkies... και θέλουμε τη γνώμη σου
Άντε πάλι τα ίδια... Αυτό το κορίτσι δεν λέει να κάνει κάτι και θα πέσουν να την φάνει. Αφού το κακό έχει τόσο παραγίνει που από αντίδραση την υποστηρίζουμε...

Όχι μόνο γι' αυτό αλλά και γιατί η νέα της makeup συλλογή ''Sooo Fire'' που μόλις αποκάλυψε στο Instagram μάς άρεσε πραγματικά. Όμως αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει για όλους αφού η νέα καλοκαιρινή σειρά της KKW Beauty δίχασε τις beauty junkies.

Και κλασσικά στα social media έγινε χαμούλης, με πολλούς να μην ανταποκρίνονται και τόσο ''ζεστά'', παρά τις προσπάθειες της Kim να ''βάλει'' φωτιά!

Διάβασε ακόμα: Η Global Beauty Director της Estée Lauder, Violette, σχεδίασε την τέλεια σειρά για τις λάτρεις του natural look!

KKW Beauty collection

Η νέα συλλογή η οποία αποτελείται από μια παλέτα με σκιές σε 10 διαφορετικά χρώματα, 3 lip gloss και 3 eyeliner σε ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις απογοήτευσε μέρος του κοινού που δεν δίστασε να μοιραστεί την άποψή του.

KKW Beauty Sooo Fire

Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν ''βαρετή'' τη συλλογή, ενώ άλλοι εμφανίστηκαν απογοητευμένοι που ο κόσμος του μακιγιάζ έχει μείνει στάσιμος στα ίδια αφού έχει καιρό να κυκλοφορήσει κάτι ''επαναστατικό'' στον χώρο.

Δεν ήταν επίσης λίγοι εκείνοι που σύγκριναν τη συλλογή με άλλες όπως αυτές τις Urban Decay, ενώ άλλοι σχολίασαν ειρωνικά ''Wow! Μια συλλογή με ζεστές neautral αποχρώσεις! Τόσο πρωτοποριακό!''.

KKW Beauty Sooo Fire collection

Βεβαίως ήμασταν κι εμείς και αρκετοί άλλοι που βρήκαμε ''διαφορετική'' αυτή τη συλλογή της Kim K από τις προηγούμενες. Κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν επίσης ότι βρήκαν αρκετά πρωτοποριακή την super cool συσκευασία που είναι βασικά ένα μεγάλο κουτί για σπίρτα.

KKW Beauty

 

Άλλοι πάλι βρήκαν ακόμα και τον συνδυασμό στα χρώματα, όπως το χρυσό και το καφέ-κόκκινο eyeliner και η shiny πορτοκαλί σκιά στο nude look της Kim αρκετά ''ενδιαφέρον'' για όσα μας έχει συνηθίσει η Kim.

KKW Beauty collection

Ρίξε μια ματιά και πες μας τη γνώμη σου...

Διάβασε ακόμα: Get Ready Little Beauty Monsters! H Lady Gaga μόλις δημιούργησε το δικό της brand ομορφιάς

Home