Thumbnail

Get Ready Little Beauty Monsters! H Lady Gaga μόλις δημιούργησε το δικό της brand ομορφιάς Get Ready Little Beauty Monsters! H Lady Gaga μόλις δημιούργησε το δικό της brand ομορφιάς

Και είναι η πρώτη σειρά καλλυντικών που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω Amazon
Είστε έτοιμες για την πιο ''ασυμβίβαστη'' σειρά ομορφιάς; Τουλάχιστο αυτό προβλέπουμε ότι θα πρεσβεύει το brand με την υπογραφή της Lady Gaga που έβαλε μάλλον στόχο να γεμίσει τον κόσμο με beauty monsters...

Η οσκαρική καλλιτέχνιδα «προκαλεί» τους 31 εκατομμύρια οπαδούς της Instagram εδώ και αρκετούς μήνες, με τα hashtags #hausbeauty και #hausofgaga.

Μετά από μια έρευνα, οι οπαδοί της ανακάλυψαν ότι μια ετικέτα που ονομάζεται «Haus Beauty» είχε αγοραστεί από την εταιρεία της Lady Gaga. Ο ιστότοπος hausbeauty.com είναι τώρα ενεργός, μαζί με ένα κανάλι του YouTube που ονομάζεται «Haus Laboratories».

Διάβασε ακόμα: Η Chiara Ferragni μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη beauty συλλογή της με την Lancôme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LADY GAGA #HAUSBEAUTY images has officially come out!! ? More to come!!

A post shared by ★ HAUS BEAUTY NEWS ★ (@hausbeautynews) on

 

Η διάσημη pop star που κυκλοφόρησε το δικό της άρωμα, το Fame, το 2012, ενώ συνεργάζεται με τα MAC Cosmetics στα κραγιόν Viva Glam μόλις ''εισέβαλε'' και στον κόσμο της ομορφιάς με το δικό της cosmetic brand, το οποίο θα κάνει το ντεπούτο του τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο Amazon και θα γίνει έτσι το πρώτο που θα λανσαριστεί από τον online κολοσσό.

 

Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το Haus Laboratories έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν την εκκεντρική σταρ με τολμηρό eyeliner, ενώ κάποιες άλλες την δείχνουν να πλαισιώνεται από μοντέλα με γκλίτερ σκιές ή σκούρο κραγιόν. 

Lady Gaga beauty

Μιλώντας για την επιλογή της να κυκλοφορήσει η συλλογή σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω του Amazon παρά από κάποια διάσημη αλυσίδα καλλυντικών η Lady Gaga δήλωσε ότι ο λόγος που απέρριψε την δεύτερη επιλογή είναι γιατί κάποιες εταιρείες της ζήτησαν να προσαρμόσει το εταιρικό της σήμα για να ταιριάζει με την δική τους εικόνα.

"Αν δεν είναι απολύτως σύμφωνος με αυτό τότε είναι κάπως "Μπορείτε να αλλάξετε τότε το μισό μήνυμα'' "Η απάντηση είναι όχι, δεν θα υπάρξει συμφωνία Αν δεν υπάρχει μήνυμα αυτοαποδοχής, τότε δεν θα γίνει καμία συμφωνία.

Η συμφωνία με την Amazon ήταν τόσο υπέροχη γιατί ήταν εξαρχής "Ας κάνουμε μια συμφωνία, ας κάνουμε μια συμφωνία για να αλλάξουμε τον κόσμο της ομορφιάς"."

"Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι μια άλλη μάρκα ομορφιάς ... αλλά αυτό είναι πολύ κακό", συνέχισε η διάσημη performer.

Η σειρά προϊόντων, είπε, απευθύνεται σε όλους. "Λένε ότι η ομορφιά είναι στο πως σε βλέπει ο άλλος, αλλά στα Haus Laboratories λέμε ότι η ομορφιά είναι το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου".

Διάβασε ακόμα: Stop the press! Η Victoria Beckham μάς δίνει μια μικρή γεύση από την cruelty-free beauty συλλογή της

Home