Thumbnail

Η βαφή που κάνει θραύση ανάμεσα στα fashion girls της Ασίας ονομάζεται milk tea Η βαφή που κάνει θραύση ανάμεσα στα fashion girls της Ασίας ονομάζεται milk tea

Μετά το chardonnay blonde μάς κέρασαν... τσάι
Όσον αφορά στις τάσεις στα χρώματα μαλλιών το τελευταίο διάστημα τα κρύα και ζετσά ροφήματα φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των hair colorists...

Μετά το chardonnay blonde -το λευκό του κρασιού- για τις ξανθιές, το mulled wine -ζεστό κρασί- για τις κοκκινομάλλες, το cold brew για τις μελαχρινές και το iced mocha για ανταύγιες, ένα άλλο ρόφημα ήρθε να κερδίσει αυτή τη φορά τις λάτρεις του... τσαγιού! 

Τα ''it'' κορίτσια στην Ασία είναι οι πρώτες που υιοθέτησαν τη νέα τάση ενώ το hashtag #milkteahair στο Instagram επικρατεί στις αναρτήσεις που προέρχονται από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη, υποδεικνύοντας ένα πανέμορφο χρώμα μαλλιών που ονομάστηκε  (όπως ίσως έχεις ήδη μαντέψει) από το τσάι με γάλα.

Διάβασε ακόμα: Έγινες κι εσύ κοκκινομάλλα; Αυτό είναι το τρικ για να διατηρήσεις έντονο το χρώμα σου

Πρόκειται για ένα όμορφο, κρεμώδες μπεζ - δεν είναι ούτε πολύ ζεστή απόχρωση ούτε ιδιαίτερα ψυχρή, φαντάσου κάτι ανάμεσα σε ανοιχτό καφέ και σκούρο ξανθό.

 

Οι hair colorists βάζουν όλη τους την τέχνη είτε δημιουργώντας ombre looks στους διαφορετικούς τόνους με  πιο σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτές άκρες, ή επιλέγοντας αυτή την απόχρωση για τις μελαχρινές βάφοντας τις άκρες σε μια απόχρωση milk tea.

Διάβασε ακόμα: Το Pinterest μίλησε! Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ξανθιά απόχρωση για το '19

Home