Thumbnail

Έγινες κι εσύ κοκκινομάλλα; Αυτό είναι το τρικ για να διατηρήσεις έντονο το χρώμα σου Έγινες κι εσύ κοκκινομάλλα; Αυτό είναι το τρικ για να διατηρήσεις έντονο το χρώμα σου

Το κόκκινο είναι το hot χρώμα της σεζόν, κι αν το έχεις υιοθετήσει ή αν ακόμη το σκέφτεσαι θα γνωρίζεις την δυσκολία...
Υπάρχουν οι ορκισμένες κοκκινομάλλες, αυτές που διατηρούν χρόνια αυτό το καυτερό χρώμα στα μαλλιά και το έχουν κάνει ένα με την προσωπικότητά τους. Και υπάρχουν και οι άλλες, αυτές που ακολούθησαν την τάση της εποχής και τα 'βαψαν κόκκινα...

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ένα είναι το σίγουρο... Ξέρεις πολύ καλά σε τι περιπέτειες μπαίνεις με το που το αποφασίσεις να κάνεις αυτή την αλλαγή, αφού η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο χρώμα για να ''συντηρήσεις''.

Ανεξάρτητα από την απόχρωση, όταν έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών σου, ο στόχος είναι πάντοτε ο ίδιος – κράτησέ το λαμπερό και φρέσκο σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα βρεις το χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει

red hair tips

Πώς δεν θα ξεθωριάσει το χρώμα μαλλιών; Τι μάθαμε:

«Το μηλόξιδο αφαιρεί τα υπολείμματα των προϊόντων styling που μπορεί να κάνουν το χρώμα να δείχνει θαμπό, χωρίς να αφαιρούν από τα μαλλιά τα φυσικά τους έλαια. Βοηθά επίσης να σφραγίσουν τα λέπια της τρίχας κλειδώνοντας το χρώμα», λέει ο John Masters, hair stylist και ιδρυτής της John Masters Organics, που συστήνει να κάνεις αυτή τη θεραπεία βδομάδα παρά εβδομάδα.

1. Ξέβγαλε τα μαλλιά σου με ένα μέρος μηλόξιδο (θα το βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ) και δύο μέρη ζεστό νερό.

2. Απλά ρίξε το μείγμα στο κεφάλι σου μέσα στο ντους μετά το λούσιμο, κάνε μασάζ στα μαλλιά σου για περίπου ένα λεπτό και μετά ξέβγαλέ το.

Διάβασε ακόμα: Η αλλαγή στα μαλλιά της Eva Mendes κολακεύει όλες τις καστανομάλλες

Home