Thumbnail

Πώς θα αποφύγεις τις ενοχλητικές γραμμές του κονσίλερ Πώς θα αποφύγεις τις ενοχλητικές γραμμές του κονσίλερ

Tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα άψογο μακιγιάζ
Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε χειμώνα καλοκαίρι, ακόμα και όταν το foundation δεν μας είναι απαραίτητο. Το κονσίλερ είναι σωτήριο στο μακιγιάζ μας και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό, είτε για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας είτε για να καλύψουμε ατέλειες στο πρόσωπό μας...

Ωστόσο, δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε σένα, όμως πολλές φορές το αγαπημένο μας κονσίλερ δημιουργεί αυτές τις αντιαισθητικές λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, που μοιάζουν με ρυτίδες και μάς προσθέτουν χρόνια. Αυτό όπως θα φαντάζεσαι οφείλεται στην λάθος τοποθέτησή του. Γι' αυτό κι εμείς σήμερα θα σου πούμε μερικά μικρά μυστικά για να αποφύγεις αυτό το ενοχλητικό αποτέλεσμα αλλά και για να πετύχεις ένα flawless look για όλη την ημέρα.

Διάβασε ακόμα: Oh WOW! Εσύ ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κονσίλερ και μ' αυτό τον τρόπο; 

1. Μην ξεχνάς ποτέ να εφαρμόζεις την ενυδατική σου πριν το μακιγιάζ ώστε να χαρίζεις στο δέρμα σου την απαραίτητη απαλότητα για να απλωθεί σωστά το προϊόν. Αν η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι αφυδατωμένη τότε είναι αναπόφευκτες οι λεπτές γραμμές. Μπορείς αν θες μάλιστα να αναμείξεις λίγη ενυδατική κρέμα ματιών με το κονσίλερ σου για να έχεις ένα πιο ευεργετικό αποτέλεσμα.

2. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα του προϊόντος.  Η εντύπωση ότι αυτό θα σου προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη είναι εντελώς λανθασμένη. Αντίθετα αυτό που θα πετύχεις θα είναι συσσώρευση του προϊόντος στη συγκεκριμένη περιοχή που τελικά θα ''σπάσει'' και θα δημιουργήσει τις ανεπιθύμητες γραμμές. Καλύτερα εφάρμοσε την σωστή ποσότητα για να πετύχεις ένα δροσερό flawless look.

concealer tips

3. Η εφαρμογή είναι το Α και το Ω. Οι beauty vloggers παλεύουν εδώ και χρόνια να μας διδάξουν πώς να τοποθετούμε σωστά το κονσίλερ μας, ωστόσο πολλές εξακολουθούμε ακόμη να κάνουμε το λάθος και να το εφαρμόζουμε μόνο στο κάτω βλέφαρο. Για να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα άπλωσε το concealer σου σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από το κάθε μάτι, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ταμποναριστές κινήσεις με το σφουγγαράκι ή τα δάχτυλά σου άπλωσε το κονσίλερ μέχρι να εισχωρήσει στο δέρμα. 

4. Για να ολοκληρώσεις την διαδικασία ακολούθησε το tip του baking. Άπλωσε μια ποσότητα πούδρας αφού έχει απορροφηθεί το κονσίλερ σου και άφησέ την για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ''ψηθεί'' το προϊόν. Στη συνέχεια αφαίρεσέ την με ένα πινέλο. Αυτή η διαδικασία θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα και η συγκεκριμένη περιοχή θα δείχνει πιο λεία, ενώ η πούδρα υα απορροφήσει και την λιπαρότητα που θα δημιουργηθεί μετά από ώρες στην περιοχή.

Διάβασε ακόμα: Expert tips για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ρουζ σου στη ζέστη

 

Home