Thumbnail

Beauty Hacks! Αυτά τα δύο σούπερ προϊόντα θα ενισχύσουν τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου Beauty Hacks! Αυτά τα δύο σούπερ προϊόντα θα ενισχύσουν τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου

Ο καθαρισμός δεν χωράει συμβιβασμούς όταν στόχος είναι η υγιής, λαμπερή επιδερμίδα
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το 1/3 των γυναικών θα κοιμόταν με το μακιγιάζ χωρίς κανέναν ιδιαίτερο ενδοιασμό. Ναι, όλοι έχουμε κάνει αυτή την skincare παρασπονδία 2-3 φορές στην ζωή μας, αλλά το 1/3 και μάλιστα σε συστηματική βάση είναι ένα τρομερά ανησυχητικό ποσοστό.

Αν ανήκετε κι εσείς σ' αυτήν την κατηγορία (κακώς), ώρα να αλλάξετε τις skincare συνήθειές σας και να αγαπήσετε περισσότερο το δέρμα σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σε κρατάει μακριά από μια σωστή ρουτίνα καθαρισμού κάθε βράδυ ήρθε η στιγμή να βάλεις τέλος σ' αυτή την κακή συνήθεια και είμαστε σίγουρες ότι αυτά τα δύο νέα προϊόντα θα σε πείσουν και θα κάνουν πιο ευχάριστη την διαδικασία.

Τα καλά νέα έρχονται από έναν αγαπημένο οίκο των beauty junkies... Η Bobbi Brown κυκλοφορεί δύο σούπερ προϊόντα τον Αύγουστο που όχι μόνο θα ενισχύσουν το νεσεσέρ των διακοπών σου, αλλά θα ενταχθούν και θα αναβαθμίσουν την skincare ρουτίνα σου.

MAKEUP MELTER & CLEANSER

Το νέο Makeup Melter & Cleanser, το προϊόν καθαρισμού 3 σε 1, που απομακρύνει το μακιγιάζ, τονώνει την επιδερμίδα και βοηθά στον καθαρισμό απομακρύνοντας την περιττή λιπαρότητα, τους ρυπαντικούς παράγοντες, ακόμη και του πιο ανθεκτικού make up. Για πλήρη απομάκρυνση του μακιγιάζ, το Makeup Melter & Cleanser διαθέτει την ιδανική σύνθεση για απαλό καθαρισμό, καθώς οι φυσαλίδες που παράγει διασπούν τη σκόνη, το μακιγιάζ και τους ρύπους ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τρίβετε το δέρμα σας ερεθίζοντάς το. Η απαλή, αφρώδης υφή θα δώσει μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα σου ενώ παράλληλα θα συμβάλει στον ισχυρό αλλά και απαλό καθαρισμό.

Bobbi Brown Melter&Cleanser

Τρόπος δράσης

•    Όταν το προϊόν έρθει σε επαφή με το μακιγιάζ ή τη λιπαρότητα, η δομή των φυσαλίδων διασπάται, περνώντας σας το «οπτικό» μήνυμα ότι το καθαριστικό έχει εντοπίσει τη βρωμιά και το μακιγιάζ και τα διασπά. •    Στη συνέχεια, το προϊόν μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, για ευκολότερη επάλειψη και αφαίρεση του διασπασμένου μακιγιάζ. •    Αφού το μακιγιάζ διασπαστεί και αφαιρεθεί, το προϊόν προσφέρει ισχυρό καθαρισμό αφήνοντας το δέρμα και τους πόρους φρέσκα και καθαρά.

Bobbi Brown cleansing oil

SOOTHING CLEANSING OIL

Η Bobbi Brown επανακυκλοφορεί ένα αγαπημένο προϊόν καθαρισμού: το Soothing Cleansing Oil

Αυτό το αγαπημένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας διαθέτει νέα σύνθεση, η οποία διασπά τη σκόνη, τους ρύπους και τα κατάλοιπα αδιάβροχου μακιγιάζ από τα μάτια. Η νέα, βελτιωμένη του φόρμουλα συντελεί στην καλύτερη και ταχύτερη απομάκρυνση του μακιγιάζ, ακόμη και των ανθεκτικών ανεξίτηλων ή αδιάβροχων καλλυντικών, ενώ χάρη στην απαλή του σύνθεση δεν προκαλεί ξηρότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, τα μάτια αλλά και τα χείλη.   

Bobbi Brown cleansing oil

Περιέχει συστατικά φιλικά προς το δέρμα για άμεση καταπραϋντική, καθαριστική και θρεπτική δράση. Η σύνθεση καθαρισμού 2 σε 1 που περιέχει αποτελείται από λάδι σπόρων Kukui, Goji Berry, λευκά νούφαρα, φραγκόσυκα, και έλαια βοτάνων, που ηρεμούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος.  

 

Home