Thumbnail

ΣΟΚ! Η Lily Aldridge μόλις έγινε ξανθιά στα χέρια Έλληνα κομμωτή και πάθαμε πλάκα! ΣΟΚ! Η Lily Aldridge μόλις έγινε ξανθιά στα χέρια Έλληνα κομμωτή και πάθαμε πλάκα!

Το διάσημο μοντέλο θυσίασε τα μακριά καστανά μαλλιά της για ένα καρέ πλατινέ
Δεν είναι λίγες οι φορές που με μια φωτογραφία κάποιας διάσημης στο κινητό επισκέφθηκα τον κομμωτή μου. Και τα μακριά καστανά μαλλιά της Lily Aldridge ήταν πάντα μια κλασσική διαχρονική αναφορά... Μέχρι χθες που το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να τα κόψει καρέ και να τα κάνει... πλατινέ για πρώτη φορά!

Και ναι, της πήγαιναν φανταστικά και ναι, με έβαλε σε σκέψεις να την ακολουθήσω... 

Υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή είναι ο μάστερ στις αλλαγές χρώματος, έλληνας haistylist Πάνος Παπανδριανός, που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και έχει αναλάβει πολλές celebrities, ενώ μεταξύ αυτών που τον εμπιστεύονται είναι και η Άννα Βίσση.

Διάβασε ακόμα: Το Pinterest μίλησε! Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ξανθιά απόχρωση για το '19

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream Haircut ✂️✂️✂️

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Η Lily Aldridge ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της με τη λεζάντα ''Dream Haircut'', ένα ασύμμετρο πλατινέ καρέ με σκούρα ρίζα που είναι όντως το πιο ονειρεμένο hair look του καλοκαιριού.

Lily Aldridge blonde

Για περίμενε όμως... Όλος αυτός ο ενθουσιασμός μάλλον ήταν τελικά ένα όνειρο αφού μετά από λίγο το ''it'' girl έσπευσε στα stories να μας ενημερώσει ότι επρόκειτο για... περούκα! Όπως θα διαπιστώσεις και από το Instagram του, ο Panos Papandrianos είναι ''genius'' στις περούκες και σίγουρα μ' αυτό κατάφερε να μας ξεγελάσει! 

Lily Aldridge hair look

H Lily φαίνεται πως σ' ότι αφορά τα μαλλιά της είναι αρκετά ''συντηρητική'' όμως όπως ανέφερε και η ίδια έστω και για λίγο ''ένιωσε'' το ξανθό, ενώ δεν ήταν λίγοι οι φαν που την ενθάρρυναν να το υιοθετήσει στην πραγματικότητα.

Διάβασε ακόμα: Η βαφή που κάνει θραύση ανάμεσα στα fashion girls της Ασίας ονομάζεται milk tea

Home