Thumbnail

For your eyes only... Η τέλεια παλέτα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές για σένα που λες όχι στα neon! For your eyes only... Η τέλεια παλέτα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές για σένα που λες όχι στα neon!

Κι εκεί που έψαχνα τι άλλο απ' τα απαραίτητα να βάλω στο καλοκαιρινό νεσεσέρ εμφανίστηκε μπροστά μου η... Essential!
Είναι αυτή η εποχή που ''προβληματίζεσαι'' σχετικά με το τι θα βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών για να μην κουβαλήσεις μαζί σου πάλι ό,τι έχεις και δεν έχεις... Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου το τέλειο beauty hack!

Η Bobbi Brown μάς συστήνει τη συλλογή Essentials, μια διαχρονική συλλογή από σκιές σε must-have αποχρώσεις με εύκολη και απλή εφαρμογή, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, ακριβώς τη στιγμή που θα τη χρειαστείς δηλαδή πριν φύγεις για διακοπές.

Bobbi Brown eye palette

Πάντα εκεί όταν την χρειαζόμαστε η Bobbi Brown βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της στο μακιγιάζ των ματιών, έρχεται να ενισχύσει κατάλληλα το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ με elegant παλέτες που χρησιμοποιούνται τόσο εύκολα και γρήγορα που θα απογειώσουν το μακιγιάζ των ματιών μας στη στιγμή.

Ό,τι καλύτερο δηλαδή για να δώσουμε ένα flawless shine ακόμα και σε ένα no makeup look, και φυσικά να μεταμορφώσουμε το βραδινό μας μακιγιάζ στα νησιά εύκολα χωρίς να χάνουμε χρόνο... 

Bobbi Brown eye palette

Η χρωματική γκάμα, επιμελημένη από τους έμπειρους Makeup Artists της Bobbi Brown, δημιουργήθηκε με σκοπό να μας μεταμορφώσει σε πραγματικό καλλιτέχνη του μακιγιάζ! Αυτές οι παλέτες μας επιτρέπουν να εφαρμόσουμε τις σκιές εύκολα και να δημιουργήσουμε χρωματικά looks που υποδηλώνουν κομψότητα και εκλεπτυσμένη προσέγγιση.

Κάθε παλέτα περιλαμβάνει τις αποχρώσεις που θα σε καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στο πιο φίνο μακιγιάζ  - λάμψη, συνδυασμός αποχρώσεων & ένταση, ενώ ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις μπορείς να περάσεις από ένα μπρονζέ καλοκαιρινο look σε ένα πιο φθινοπωρινό μακιγιάζ για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν πλήρως ενημερωμένη...

Bobbi Brown eye palette

Διαθέσιμη σε 5 διαφορετικές παλέτες:

•    Burnished Bronze

•    Night Smoke

•    Into the Sunset

•    Midnight Orchid

•    Blue Storm 

Διάβασε ακόμα: Beauty Hacks! Αυτά τα δύο σούπερ προϊόντα θα ενισχύσουν τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου

 

Home