Thumbnail

Glass Skin: Η τεράστια τάση του καλοκαιριού που μας σύστησαν οι κορεάτισσες και πώς να την πετύχεις σε 5' Glass Skin: Η τεράστια τάση του καλοκαιριού που μας σύστησαν οι κορεάτισσες και πώς να την πετύχεις σε 5'

Μαθαίνουμε τα πάντα για το look δημιούργησε το μεγαλύτερο ''buzz'' στον χώρο της ομορφιάς φέτος
Αν μου έλεγες να ξεχωρίσω ένα μόνο look και να το τοποθετήσω στον θρόνο του καλοκαιριού τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα μιλούσαμε για το ''Glass Skin'' trend...

Η τάση που ξεκίνησε από την Κορέα με τις εκπροσώπους της ομορφιάς να μας συστήνουν ένα αψεγάδιαστο, σχεδόν πορσελάνινο δέρμα με λάμψεις διαδόθηκε σύντομα παντού και πλέον κάθε beauty junkie βάλθηκε να τελειοποιήσει το makeup look που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα εφέ γυαλιού -εξ' ου και η ονομασία.

Διάβασε ακόμα: 5 υπέροχα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες στο Παρίσι και που μπορείς ν' αντιγράψεις σήμερα κιόλας

Glass skin trend

Φυσικά το στοίχημα είναι να καταφέρεις να εντάξεις στους ρυθμούς σου το περιβόητο glossy look χωρίς να σπαταλάς χρόνο τα πρωϊνά. Γι' αυτό κι εμείς σου δείχνουμε σήμερα πώς να το πετύχεις σε πέντε λεπτά με το τέλειο tutorial.

Το μυστικό είναι να δώσεις σημασία στο blending ώστε τα προϊόντα να γίνουν ένα με το δέρμα σου και να δείξει φυσικά αλαβάστρινη και glowy. 

Το παρακάτω vlog είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει απίστευτα να πετύχεις το τέλειο ''βρεγμένο'' αποτέλεσμα!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα αποφύγεις τις ενοχλητικές γραμμές του κονσίλερ

Home