Thumbnail

Το κόλπο για να μάθεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά Το κόλπο για να μάθεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

Tο μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι και ένα χάρακα...
Από την Kendall Jenner μέχρι την Celine Dion και την Julia Roberts, ακόμα και οι πιο χαρακτηριστικές μακρυμάλλες celebrities ''θυσιάζουν'' τον τελευταίο καιρό τα μακριά μαλλιά τους για ένα πιο κοντό δυναμικό hair look...

Όσο κι αν θες να τις ακολουθήσεις, ειδικά κι αν δεν ανήκεις στα πολύ τολμηρά κορίτσια, πάντα το ερώτημα ''μα θα μου πηγαίνουν;'' σε σταματάει, ενώ είσαι ένα τηλέφωνο μακριά από το ραντεβού στον κομμωτή σου. 

Ο hairstyle trendsetter και product innovator, John Frieda, ο οποίος τονίζει ότι όλα βασίζονται στις γωνίες του προσώπου εφηύρε το τέλειο κόλπο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν το κοντό κούρεμα σου ταιριάζει.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή haircuts για το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με τον Frieda, ο οποίος μελέτησε τα γυναικεία πρόσωπα η λύση βρίσκεται στον κανόνα των 5.5cm!

Ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γωνία της σιαγόνας καθορίζει το κατά πόσο μας ταιριάζει στην κάθεμια το κοντό ή το μακρύ μαλλί.

Για να το διαπιστώσουμε αυτό αρκεί να τοποθετήσουμε ένα μολύβι ή στυλό και κάτω από το πηγούνι μας οριζοντίως και μετά έναν χάρακα κάτω από το αυτί μας καθέτως.

Δες σε ποιο σημείο διασταυρώνονται μολύβι και χάρακας: Aν είναι λιγότερο από 5.5cm τότε κόψε τα μαλλιά σου κοντά, θα σου ταιριάζουν!

short hair trick

Διάβασε ακόμα: Ζηλέψαμε το νέο hair look της Σοφίας Καρβέλα

 

Home