Thumbnail

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή haircuts για το καλοκαίρι! Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή haircuts για το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με τις χολιγουντιανές σταρ...
Είσαι από τα κορίτσια που παλεύουν με τα μαλλιά τους τους καλοκαιρινούς μήνες... Η αλήθεια είναι πως η υγρασία, η ζέστη και τα συχνά λουσίματα δεν μας επιτρέπουν τα συχνά ισιώματα και τα looks κομμωτηρίου...

Γι' αυτό τον λόγο πάντα αναζητάμε -ή έχουμε κιόλας βρει- το κατάλληλο κούρεμα που θα μας απαλλάξει από το υπερβολικό styling και το ψαλίδι και θα μας βολέψει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις διακοπές μας. Οι χολιγουντιανές σταρ έχουν ήδη καταφύγει στους επαγγελματίες hair stylist και υιοθέτησαν νέες τάσεις που θα τις ''βγάλουν ασπροπρόσωπες'' στη ζέστη και φυσικά θα αναδείξουν το στυλ τους.

Ας ενημερωθούμε λοιπόν για τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού κι ας επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει κλείνοντας ένα ραντεβού με τον κομμωτή μας για έξτρα συμβουλές.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές hairlook στο Pinterest αυτή τη στιγμή 

1. Όλα στο ίδιο μήκος! Μιλάμε για το μακρύ καρέ ή αλλιώς LOB (Long Bob) που φέτος έχει την τιμητική του αφού μπορούμε εύκολα να το περιποιηθούμε και να του δώσουμε στυλ είτε έχουμε ίσια μαλλιά είτε σπαστά χωρίς την υπερβολική χρήση του σεσουάρ. Το ίδιο μήκος κάνει τα μαλλιά να δείχνουν γεμάτα ενώ είναι ένα ταυτόχρονα κλασσικό και μοντέρνο κούρεμα.

haircuts 2019 summer

2.Κυμματιστά μαλλιά μέχρι τον ώμο! Αυτό το κούρεμα ταιριάζει γάντι στα κορίτσια που έχουν μακριά σπαστά μαλλιά και χρειάζονται μια ανανέωση. Χωρίς να είναι υπερβολικά κοντό και εύκολο να το διαχειριστούμε -σε αντίθεση με το μακρύ μαλλί που το καλοκαίρι με την ζέστη όσο να 'ναι μας ταλαιπωρεί- αυτό το κούρεμα αποκτά την ιδανική φόρμα με τα κατάλληλα προϊόντα όπως για παράδειγμα ένα sea salt spray για beach waves.

summer haircuts 2019

3.To αυστηρό καρέ! Το look που κολακεύει σχεδόν όλες και δίνει κατευθείαν μια φινέτσα στην εμφάνιση μας. Αυτό το τόσο ραφιναρισμένο look τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και είναι κατάλληλο κυρίως για κορίτσια με φυσικά ίσια μαλλιά που δεν θα χρειαστούν την χρήση σίδερου ισιώματος.

summer haircuts

4.Shag is back! To hair look που έγινε χαρακτηριστικό του Mick Jagger στα 70s, ''επανακυκλοφορεί'' σε νέα έκδοση και πολλές γυναίκες όπως το λάτρεψαν και το υιοθέτησαν τότε, θα το λατρέψουν και θα το υιοθετήσουν τώρα, σε διαφορετικές fresh παραλλαγές... Το λατρεύουμε απλά!

summer haircuts 2019

5.Ακατάστατες αφέλειες! Αν θες να διατηρήσεις το μήκος των μαλλιών σου τότε σύμφωνα με τους hairstylists του Χόλιγουντ δεν έχεις παρά να κόψεις αφέλειες που θα ανανεώσουν το στυλ σου και θα δώσουν αυτό το έξτρα στο καλοκαιρινό σου look. Είτε έχεις μαλλιά ίσια, είτε κυμματιστά είτε μπούκλες δεν χρειάζεται να τις περιποιήσει υπερβολικά αφού για το καλοκαίρι καλύτερα να δείχνουν πιο... ανέμελες!

summer haircuts 2019

Διάβασε ακόμα: Το κούρεμα της Julia Roberts είναι αυτό που χρειάζεσαι για ν' ανανεωθείς την Άνοιξη

Home