Thumbnail

Ο hair colorist της Jennifer Aniston μοιράζεται τα μυστικά της σταρ για θεϊκά μαλλιά Ο hair colorist της Jennifer Aniston μοιράζεται τα μυστικά της σταρ για θεϊκά μαλλιά

Το απόλυτο hair icon του Χόλιγουντ έχει κάποια χρήσιμα tips να σου αποκαλύψει αν βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές...
Εκτός από την αναγνώριση που της είχε φέρει στα 90s η σειρά ''Friends'', έφερε και την καθιέρωσή της ως το απόλυτο hair icon του Χόλιγουντ, έναν τίτλο τον οποίο απολαμβάνει μέχρι σήμερα...

Η Jennifer Aniston μπορεί κατά καιρούς να εμφανίζεται με μια διαφορετική απόχρωση στα μαλλιά της -όπως και οι υπόλοιπες σταρ- ή ένα αλλιώτικο hair cut πάντα όμως καταφέρνει να εντυπωσιάζει με το πόσο υγιή, πλούσια και περιποιημένη δείχνει η κόμη της. Διανύοντας της καλοκαιρινές μας διακοπές, εμείς ''ψαρέψαμε'' κάποια μυστικά του colorist της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, ώστε να αποφύγουμε την αφυδάτωση και την ταλαιπωρημένη όψη στα μαλλιά μας από τον ήλιο και την θάλασσα.

Διάβασε ακόμα: Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά αυτή η συνήθεια καταστρέφει τα μαλλιά σου

1. Περιόρισε το καθημερινό λούσιμο.

Το γνωρίζουμε πως η ζέστη απαιτεί καθημερινά κρύα ντους από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ωστόσο αυτή η διαδικασία βλάπτει την ποιότητα της τρίχας, ενώ ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών σου. Αν πάλι τα μαλλιά σου είναι λιπαρά από την φύση τους και το πρόβλημα γίνεται εντονότερο αυτή την περίοδο τότε ένα dry shampoo, το οποίο απομακρύνει τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να ''σώσει'' την κατάσταση για 1-2 μέρες ακόμη. Φυσικά, αν είσαι καθημερινά στην παραλία και πρέπει οπωσδήποτε να λουστείς για να φύγει η αλμύρα από τα μαλλιά σου τότε προτίμησε σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας, αλλά συστατικά, όπως έλαιο καρύδας ή αβοκάντο, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρέφουν την τρίχα.

2. Το hair oil θα γίνει σύμμαχός σου.

Τα έλαια απορροφούν το θαλασσινό νερό ή το χλώριο και προστατεύουν τα μαλλιά μας από τον ήλιο. Ακόμη, ενυδατώνουν και χαρίζουν λεία όψη στα μαλλιά μας, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να χαρίσει και το τέλειο καλοκαιρινό φορμάρισμα που επιθυμούμε χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρήσουμε τα μαλλιά μας με προϊόντα styling. Ένα έξτρα tip που μάθαμε από τον hair colorist της Jennifer Aniston είναι το διάστημα των διακοπών μας να εφαρμόζουμε λίγη ποσότητα από το αντηλιακό πάνω στα μαλλιά και ειδικά στις άκρες που ταλαιπωρούνται περισσότερο, αποφεύγοντας την περιοχή της ρίζας, για να μη δημιουργήσουμε λιπαρότητα. 

3. Απόφυγε τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή.

Αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου με για βαφή. Μια επίσκεψη πριν τις διακοπές είναι αρκετή, ενώ εάν η ρίζα σου άρχισε να φαίνεται και δεν σου αρέσει καθόλου τότε στην αγορά θα βρεις ειδκά σπρέι, για να «καμουφλάρεις» το σημείο για μερικές μέρες ακόμα.

Διάβασε ακόμα: Μικρά μυστικά για να μην ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με το πιστολάκι

 

Home