Thumbnail

Εσύ ήξερες αυτό το τρικ με το dry shampoo; Εσύ ήξερες αυτό το τρικ με το dry shampoo;

Δες πώς μπορείς να κερδίσεις άλλη μια μέρα λουσίματος
Το ξέρω πως δεν είμαι η μόνη που θεωρεί το dry shampoo είναι τόσο σπουδαία ανακάλυψη για τα μαλλιά μας. Ιδιαίτερα αν ο χρόνος δεν σου αρκεί και θες να ''ξεγελάσεις'' λίγο τη μέρα λουσίματος των μαλλιών σου τότε το αγαπημένο σου προϊόν είναι πάντα εκεί για να σε σώσει.

Οι γαλλίδες το χρησιμοποιούν για να δίνουν στα μαλλιά τους καθημερινά αυτή την φρέσκια ανεμελιά και ένα πιο ανεπιτήδευτο φορμάρισμα όταν δεν προλαμβαίνουν.

Διάβασε ακόμα: Τι τύπο μαλλιών έχεις; Μάθε πόσο συχνά πρέπει να τα λούζεις

Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε όλες το dry shampoo σωστά. Αν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις αυτό το τρικ το αποτέλεσμα που θα δεις στα μαλλιά σου είναι πολύ πιο εντυπωσιακό.

Οι περισσότερες από εμάς, λοιπόν, χρησιμοποιούμε το dry shampoo ακριβώς τη στιγμή που τα μαλλιά μας δείχνουν αρκετά λιπαρά αλλά δεν προλαβαίνουμε κιόλας να λουστούμε. Λοιπόν, την επόμενη φορά δοκίμασε να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με ξηρό σαμπουάν από το προηγούμενο βράδυ και να πιάσεις σε ένα χαλαρό top knot. Έτσι, το προϊόν θα έχει χρόνο να δράσει καλύτερα όλο το βράδυ, οι πούδρες θα μπορέσουν να απορροφήσουν την λιπαρότητα κι έτσι το επόμενο πρωί όταν θα λύσεις το top knot θα έχεις όχι μόνο μαλλιά που δείχνουν σαν φρεσκολουσμένα, αλλά και έναν τέλειο όγκο!

Διάβασε ακόμα: 4 must follow tips που θα ''σώσουν'' τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Home