Thumbnail

Αυτό το ξεπερασμένο μανικιούρ επέστρεψε χάρη στην Bella Hadid Αυτό το ξεπερασμένο μανικιούρ επέστρεψε χάρη στην Bella Hadid

Το έχεις σίγουρα κάνει στο παρελθόν και πιστεύω πώς σου λείπει
Είναι οπαδός των 00s και ένα από τα ''it'' girls στα οποία οφείλουμε την επιστροφή τους. Τώρα η Bella Hadid επαναφέρει ακόμα μια χαρακτηριστική τάση της δεκαετίας, αυτή τη φορά όχι στα ρούχα αλλά στα... νύχια.

Θυμάσαι πριν είκοσι περίπου χρόνια που όπου κι αν κοιτούσες έβλεπες μπροστά σου το γαλλικό μανικιούρ. Όλες μα όλες έτρεχαν στις nail artists προκειμένου να αποκτήσουν μακριά ακρυλικά τεχνητά νύχια με τετράγωνοσχήμα και φυσικά αυτό το διάφανο ή γαλακτερό νύχι με μια έντονη λευκή οριζόντια γραμμή στο τελείωμα.

Διάβασε ακόμα: 10 celebrities σού δείχνουν τα χρώματα που προτιμούν στο καλοκαιρινό τους μανικιούρ

Ευτυχώς για την αισθητική μας το γαλλικό μανικιούρ -που σ' αυτό το σημείο θα ''αναγκαστώ'' να σου πω ότι όχι μόνο δεν οφείλεται στις γαλλίδες, αλλά οι ίδιες δεν το συμπαθούν καθόλου- παρέμεινε στα 00s και από τότε δεν το ξαναείδαμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A love story

A post shared by ? (@bellahadid) on

Μέχρι αυτό το καλοκαίρι, που αρκετά κορίτσια της μόδας, άρχισαν να το επαναφέρουν δειλά-δειλά ως τάση, επιλέγοντας ωστόσο άλλα χρώματα αντί για την κλασσική λευκή γραμμή, όπως το φανταχτερό κίτρινο και το έντονο γαλάζιο. Μέχρι που η Bella Hadid ήρθε στη Μύκονο για να το απενεχοποιήσει. 

Το ''it'' model και ένα από τα πιο επιδραστικά κορίτσια της σύγχρονης μόδας, εμφανίστηκε στα σοκάκια των Κυκλάδων με το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ σε ένα πιο μοντέρνο σχήμα, χαρίζοντάς μας την τέλεια δικαιολογία για να το υιοθετήσουμε ξανα και κάνοντας μια φρέσκια πρόταση στις τάσεις του καλοκαιριού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bellahadid ♥︎Cool French ♥︎ #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

 

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο μανικιούρ για τις διακοπές μας το είδαμε στην Kendall Jenner και την Gigi Hadid

 

Home