Thumbnail

Το τέλειο μανικιούρ για τις διακοπές μας το είδαμε στην Kendall Jenner και την Gigi Hadid Το τέλειο μανικιούρ για τις διακοπές μας το είδαμε στην Kendall Jenner και την Gigi Hadid

Τα δύο κορίτσια μάς έδειξαν το πιο chic καλοκαιρινό μανικιούρ που ακόμα κι αν είσαι φαν του μίνιμαλ θα λατρέψεις
Κι εκεί που ψάχναμε το τέλειο μανικιούρ για να υιοθετήσουμε στις διακοπές μας, σκάει το Instagram story της Kendall Jenner και είμαστε όλες αποφασισμένες!

Το ''it'' model για ακόμα μια φορά δημιουργεί τάση με την απόφασή της να μας παρουσιάσει το πιο κομψό μανικιούρ του καλοκαιριού. Η nail artist της άφησε τα νύχια της χωρίς κάποια βάση, ώστε να λειτουργήσουν ως ο τέλειος  καμβάς για να ζωγραφίσει... ηλίανθους.

Διάβασε ακόμα: Kylie Jenner και Gigi Hadid υιοθετούν την μεγαλύτερη τάση της καλοκαιρινής μόδας στα... νύχια

Kendall Jenner nail art

Το συγκεκριμένο φλοράλ μοτίβο δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε, καθώς νωρίτερα το καλοκαίρι η nail artist της Gigi Hadid ανέβασε στο Instagram το σχέδιο που είχε κάνει το διάσημο μοντέλο, το οποίο ονόμασε ''daisy French'' χαρίζοντάς μας την πιο φρέσκια εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ.

Gigi Hadid nail art

Εμείς ενθουσιαστήκαμε με το σχέδιο και φυσικά σκοπεύουμε να το υιοθετήσουμε στις διακοπές μας. Όχι μόνο δεν δείχνει υπερβολικό σε αντίθεση με τα υπόλοιπο nail art που είδαμε για το καλοκαίρι, αλλά αντίθετα δείχνει κομψό και διακριτικό που μπορεί να σε παρασύρει ακόμη κι αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ ή των πιο κλασσικών χρωμάτων. 

Το καλύτερο φυσικά είναι ότι επειδή η βάση δεν είναι βαμμένη σε κάποιο χρώμα τότε στις διακοπές τα νύχια μας δεν θα δείχνουν ατημέλητα μόλις μακρύνουν λίγο.

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το μανικιούρ σου το καλοκαίρι

 

Home