Thumbnail

Αυτή η διάσημη facialist από τη Νέα Υόρκη μάς συμβουλεύει να μην βάζουμε κρέμα ματιών το βράδυ... Αυτή η διάσημη facialist από τη Νέα Υόρκη μάς συμβουλεύει να μην βάζουμε κρέμα ματιών το βράδυ...

Και μας εξηγεί τον λόγο...
Όταν διαβάσαμε αυτό το beauty tip η αλήθεια είναι πώς το είδαμε με καχυποψία. Αλήθεια, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κανένα λόγο για να μην βάζουμε κρέμα ματιών πριν κοιμηθούμε, ούτε φανταζόμασταν πώς αυτό ίσως έχει αντίθετα αποτελέσματα στην ρουτίνα ομορφιάς μας.

Η Aida Bicai, top facialist στην Νέα Υόρκη που κρύβεται πίσω και από την συγκλονιστική λοσιόν P50 συμβουλεύει τις πελάτισσές της να αποφεύγουν την κρέμα ματιών πριν πάνε για ύπνο για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Διάβασε ακόμα: Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεις την κρέμα ματιών

Όπως εξήγησε στο Into the Gloss «Χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών σου μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας. Επειδή η επιδερμίδα στην περιοχή είναι πιο λεπτή, η κατακράτηση νερού είναι πιο ορατή- άρα όταν απλώνεις κρέμα και μετά πηγαίνεις για ύπνο και είσαι σε οριζόντια στάση ξυπνάς με σακούλες. Βάλε την κρέμα ματιών σου το πρωί, λοιπόν!».

Απόψε λοιπόν που θα κάνεις την συνηθισμένη κίνηση και θα πιάσεις την κρέμα ματιών σου, ξανασκέψου το! Ή κάνε το πείραμα και δες αν το επόμενο πρωί όντως διακρίνεις πιο έντονα τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου.

Διάβασε ακόμα: 3 βασικά συστατικά από την κουζίνα σου καταπολεμούν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

 

Home