Thumbnail

Το κονσίλερ που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ Το κονσίλερ που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ

Μπορείς να το βρεις σε όλα τα φαρμακεία και είναι αγαπημένο των beauty junkies
Ανάμεσα σε εβδομάδες μόδας, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και πολύ jet lag, νούμερο ένα προτεραιότητα της Gigi Hadid είναι σίγουρα το skincare. To ''it'' model προσπαθεί να διατηρήσει την επιδερμίδα της φρέσκια και ενυδατωμένη όμως υπάρχει ένα beauty προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Για να καλύψει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις ατέλειες στο πρόσωπό της, αφού αποφεύγει συνήθως το μακιγιάζ ώστε να δείχνει η επιδερμίδα της πιο φυσική, η διάσημη σταρ της μόδας αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ένα κονσίλερ το οποίο μπορείς να βρεις σχεδόν σε κάθε φαρμακείο.

Διάβασε ακόμα: Oh WOW! Εσύ ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κονσίλερ και μ' αυτό τον τρόπο;

Πρόκειται για το Instant Anti–Age The Eraser Eye concealer της Μaybelline New York το οποίο κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ και το οποίο έχει περισσότερα από 500 θετικά reviews μόνο στο Target.

Πρόκειται για το μόνο concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που κάνει τους μαύρους κύκλους και οτιδήποτε θέλετε να καλύψετε κάτω από τα μάτια σας (ή και αλλού) παρελθόν κι αυτό είναι που το κάνει τόσο πετυχημένο ώστε να συγκεντρώνει την εύνοια των beauty junkies.

Maybeline concealer

Eίναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από Goji berry και Haloxy, τα οποία έχουν αντιγηραντικούς παράγοντες, ενώ ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι, να το εφαρμόσεις με ένα πέρασμα και να καλύψεις αμέσως τα σημεία που θες.

Διάβασε ακόμα: Οι beauty lovers αποφάσισαν: Αυτό είναι το No1 highlighter στην Αμερική

 

Home