Thumbnail

Βρήκαμε το αγαπημένο foundation της Kim Kardashian και της Meghan Markle Βρήκαμε το αγαπημένο foundation της Kim Kardashian και της Meghan Markle

Κοστίζει 53 ευρώ και λέμε να κάνουμε μια δοκιμή!
O celebrity makeup artist, Patrick Starr αποκάλυψε το κοινό ''μυστικό'' της reality σταρ και της Δούκισσας του Σάσεξ γι' αυτή την λαμπερή, dewy επιδερμίδα.

Ο διάσημος μακιγιέρ που στο πελατολόγειό του φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό της Gigi Hadid κα της Chrissy Teigen αποκάλυψε πως δύο από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς έχουν ένα αγαπημένο προϊόν. 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα προϊόντα που θα βρεις στην makeup bag της Meghan Markle

Σύμφωνα λοιπόν με βίντεο που αναδημοσίευσε και η ίδια η Kim, τόσο εκείνη όσο και η Meghan Markle χρησιμοποιούν το Luminous Silk Foundation του Giorgio Armani για να αποκτήσουν αυτό το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα τους.

Armani foundation

Το Giorgio Armani Luminous Silk Foundation κοστίζει 53 ευρώ και υπόσχεται λαμπερή επιδερμίδα θολώνοντας τις ατέλειες, αφήνοντας όμως χαρακτηριστικά όπως οι φακίδες να φαίνονται. Γι' αυτό άλλωστε το προτιμά και η Meghan που επενδύει σ' αυτό το φυσικό flawless αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της. 

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό αντιγήρανσης της Kim Kardashian δεν μας βρίσκει σύμφωνες

 

Home