Thumbnail

Το μυστικό αντιγήρανσης της Kim Kardashian δεν μας βρίσκει σύμφωνες Το μυστικό αντιγήρανσης της Kim Kardashian δεν μας βρίσκει σύμφωνες

Sorry Kim...
Το Νο1 μυστικό της διάσημης επιχειρηματία είναι τόσο οικονομικό αλλά και τόσο... ακραίο

Κατά τη διάρκεια ενός beauty Master Class με τον makeup artist της, Mario Dedivanovic, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν μία θαυμάστριά της την ρώτησε πώς αποφεύγει τις ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό της, η Kim απάντησε: «Δεν χαμογελάω».

Είναι γεγονός πως η reality star και beauty mogul σπάνια φωτογραφίζεται να χαμογελάει ή να έχει κάποια έντονη έκφραση στο πρόσωπό της και όπως φαίνεται αυτό είναι και το μυστικό της όπλο κατά της αντιγήρανσης μετά τις ενέσιμες θεραπείες και τα botox.

Όπως αποκάλυψε η ίδια ο άλλος λόγος που δεν χαμογελά ποτέ σχετίζεται με τους παπαράτσι. «Πριν μείνω έγκυος στην North χαμογελούσα συνέχεια. Αφού γέννησα, σκεφτόμουν ‘Αυτοί είναι οι άνθρωποι που με κορόιδευαν και έγραφαν αρνητικά άρθρα και με έλεγαν χοντρή για κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Ακόμα και όταν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήθελα να είμαι εκείνη η κοπέλα που θα χαμογελά σε κάθε φωτογραφία».

Πάντως όσο κι αν υπάρχει μια δόση αλήθειας στη συμβουλή της  Kim, εμείς την βρίσκουμε κάπως παράλογη, αφού πιστεύουμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από ένα χαμόγελο... Κι ας είναι αυτό να δημιουργήσει ρυτίδες. Αν είναι από χαρά τί σημασία έχει στην τελική;

Home