Thumbnail

Το τρικ της Jessica Alba όταν βάζει μάσκαρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο Το τρικ της Jessica Alba όταν βάζει μάσκαρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο

Η χολιγουντιανή σταρ δημιουργεί ένα no makeup-makeup look στο beauty video της Vogue
Σε ένα από τα ''χρήσιμα'' beauty videos που μάς χαρίζει η βρετανική Vogue, ''επιστράτευσε'' την Jessica Alba, που μπροστά στον καθρέφτη της μοιράζεται τα δικά της ''κόλπα'' στο μακιγιάζ.

Εδώ και περίπου 25 χρόνια η ηθοποιός έχει αποκτήσει απίστευτη εμπειρία στα χολιγουντιανά πλατώ καθισμένη στην καρέκλα πολλών και διάφορων makeup artists που επιμελούνται το μακιγιάζ της από την μεγάλη οθόνη μέχρι το κόκκινο χαλί.

Σίγουρα ''έκλεψε'' πολλά τρικ από τους επαγγελματίες, όμως όπως φαίνεται τα σημαντικότερα μυστικά ομορφιάς τα κληρονόμησε από την μητέρα της!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα προϊόντα που θα βρεις στην makeup bag της Meghan Markle

Η Jessica Alba, σημειώνει ότι θυμάται τον εαυτό της μικρή να παρακολουθεί την μητέρα της να βάζει μάσκαρα με ένα συγκεκριμένο τρόπο τον οποίο αργότερα υιοθέτησε και η ίδια. Το κόλπο μάς το φανερώνει η ίδια στο video, χρησιμοποιώντας την μάσκαρα Extreme Length Mascara + Primer από την δική της σειρά ομορφιάς Honest Beauty, η οποία έχει διπλή λειτουργία, αφού στη μία πλευρά διαθέτει lash primer και στην άλλη mascara. Όπως αποκαλύπτει ''Πάντα χρησιμοποιώ primer το οποίο καθώς το εφαρμοζω ανοιγοκλείνω το μάτι μου ώστε να απλώνεται το προϊόν από τη ρίζα των βλεφαρίδων στις άκρες''. Στη συνέχεια ενόσω περιμένει να στεγνώσει το primer ασχολείται τα ζυγωματικά της βάζοντας πούδρα, ενώ έπειτα εφαρμόζει και την μάσκαρα με τον ίδιο τρόπο.

Ακόμα ένα έξυπνο τρικ το οποίο μοιράζεται με τους φαν της αφορά στη σειρά με την οποία εφαρμόζει το primer στο foundation της, αφού δεν ακολουθεί την συνηθισμένη τεχνική. Όπως εξομολογείται η ίδια στο τέλος του video χρησιμοποιεί primer αφού ολοκληρώσει το μακιγιάζ της, και όχι πριν το foundation όπως συνηθίζεται, γιατί πιστεύει ότι ''κλειδώνει'' καλύτερα το αποτέλεσμα.

Δες το παρακάτω video και ''κλέψε'' τις χρήσιμες συμβουλές της.

Διάβασε ακόμα: Αντιγράφουμε το rainbow μακιγιάζ της Cara Delevingne

Home