Thumbnail

Αυτό το beauty brand, που λατρεύουμε, μόλις μας έχει χαρίσει μια καταπληκτική σειρά από face scrubs Αυτό το beauty brand, που λατρεύουμε, μόλις μας έχει χαρίσει μια καταπληκτική σειρά από face scrubs

Τρια απολεπιστικά που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε!
Με σύμμαχο την φύση τρια σούπερ απολεπιστικά που αναζωογονούν, καθαρίζουν και θρέφουν το δέρμα έρχονται να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην skincare τελετουργία μας.

Φυσικά το τρίο καταφθάνει από μια από τις πιο αγαπημένες μου προσωπικά γαλλικές εταιρείες, την Clarins και προσαρμόζεται στις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος. Πάμε να τα γνωρίσουμε μαζί;

Fresh Scrub

Αναζωογονητική κρέμα απολέπισης με φυσικούς κόκκους. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα. Η υφή του με ιδιότητες που απαλύνουν και αναζωογονούν, οι φυσικοί κόκκοι και το φρέσκο άρωμα sorbet άμεσα αφήνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή και το δέρμα πιο απαλό και λείο.  Δύο διαφορετικά είδη φυσικών κόκκων: οι μεγάλοι κόκκοι κάνουν απολέπιση και οι πιο μικροί βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

Clarins Exfoliating Scrubs

Pure Scrub

Καθαριστικό απολεπιστικό τζελ με κόκκους από λάβα. Ιδανικό για μικτά προς λιπαρά δέρματα που έχουν τάση σε σπυράκια, λιπαρότητα και μεγάλους πόρους. Άμεσα αποκαθιστά ένα ματ δέρμα, μια φρέσκια επιδερμίδα, πιο σφριγηλούς πόρους και καθαρό δέρμα. Εκτός από του ότι οι κόκκοι λάβας απομακρύνουν πολύ ήπια τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν βαθιά τους πόρους το pure scrub επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη: η τζελ υφή του με το φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα μαγικά μετατρέπεται σε ελαφρύ αφρό όταν έρθει σε επαφή με το νερό.  

Comfort Scrub

Θρεπτικό απολεπιστικό με λάδι και μικροκρυστάλλους ζάχαρης. Δεν είναι εύκολο να έχεις απαλό, άνετο και υγιής δέρμα όταν είναι από τη φύση του ξηρό. Με το comfort scrub, το δέρμα σας λαμβάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση για να το θρέψει και να του προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεται σε μόνο ένα βήμα. Με μια υφή τζελ προς λάδι η οποία μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο, γαλακτώδες πέπλο όταν έρθει σε επαφή με το νερό και περιέχει μικροκρυστάλλους ζάχαρης από παντζάρι για την καταπολέμηση της ξηρότητας του δέρματος. Μια φόρμουλα με απολαυστικές αρωματικές νότες που μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στα χείλη για να απομακρύνει λεπτό δέρμα.

 

Home