Thumbnail

Οι beauty τάσεις της νέας σεζόν που πρέπει να γνωρίζεις Οι beauty τάσεις της νέας σεζόν που πρέπει να γνωρίζεις

Τι προτείνουν οι experts για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/2020
Οι διάσημοι makeup artists ''μίλησαν''! Κάθε νέο beauty look που είδαμε στα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 ήρθε η στιγμή να πάρει σάρκα και οστά.

Εδώ θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και τα κόκκινα σαρκώδη χείλη και τις χοντρές γραμμές eyeliner μέχρι τις dewy μωρουδίστικες επιδερμίδες που προσπαθούν να επιβιώσουν μπροστά στην νέα punk πρόταση της καινούργιας εποχής.

1.Μακριές arty βλεφαρίδες: Μην λυπηθείς καθόλου τη μάσκαρα αυτόν τον χειμώνα... Βάλε όσες στρώσεις γίνεται αφού οι makeup pros αναβίωσαν το 60s look της Twiggy, ενώ ταυτόχρονα εξέφραζαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. 

beauty trends fall 2019

 

 2. Φρύδια ή του ύψους ή του βάθους: Τα πολύ χοντρά άβγαλτα φρύδια των περασμένων σεζόν παραμένουν και μάλιστα στον οίκο Chanel δίνουν τη δική τους πινελιά στο μακιγιάζ των μοντέλων, ενώ στην αντίθετη άκρη τα πολύ λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα από το ντεκαπάζ φρύδια στους Prada και Valentino παρέπεμπαν στην επιστροφή μιας άλλης παλιότερης εποχής.

beauty trends fall 2019-2020

 

3. Disco look: Glitters στα χείλη, ιριδίζουσες σκιές... τα beauty looks στους Philip Lim, Rodarte και Dries Van Noten μεταξύ άλλων ήταν βγαλμένα από το Studio '54 ή ίσως και από το Saturday Night Fever.

beauty looks fall 2019-2020

Διάβασε ακόμα: To τρικ για να μείνει η γκλίτερ σκιά στα μάτια σου όλο το βράδυ

 

4. Κατακόκκινα χείλη: Τίποτα δεν μπορεί να τα ανταγωνιστεί και οι experts εκμεταλλεύτηκαν αυτό το ισχυρό όπλο για να δώσουν μια αισθησιακή σέξι διάθεση στα shows του χειμώνα. Chloé, Fendi, Louis Vuitton έβαλαν πολλές στρώσεις από κόκκινο κραγιόν είτε σε πιο φωτεινές αποχρώσεις είτε σε πιο σκούρους burgundy τόνους.

beauty fall trends 2019-2020

 

5.Natural Beauty:  Στα παρασκήνια επιστρατεύθηκαν οι πιο διάσημες facialists προκειμένου να δώσουν στα πρόσωπα των μοντέλων αυτή την μωρουδίστικη όψη με το κατάλληλο facial massage, ενώ οι makeup artists άφησαν σχεδόν τα πρόσωπα γυμνά από μακιγιάζ, αποδεικνύοντας ότι η ροπή στη φυσική ομορφιά καλά κρατεί.

beauty trends fall 2019

 

6. Smoky Eyes: Κι ενώ το καλοκαίρι βιώσαμε μια έκρηξη φανταχτερών χρωμάτων από έντονα φλουό μέχρι απαλά παστέλ, ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε επιτέλους στα classics. Το smoky-eye look επιτέλους ανακτά την παλιά του αίγλη με σκούρες αποχρώσεις του μαύρου, του γκρι και του καφέ, ενώ τα μαλλιά ήταν πιασμένα αυστηρά πίσω για περισσότερο εφέ.

beauty trends fall 2019

 

7. The punk look: Οι makeup experts δεν έκαναν πίσω όταν κλήθηκαν να συντονιστούν με την ροκ διάθεση πολλών οίκων όπως οι Louis Vuitton, Saint Laurent και Missoni. Έτσι έφτιαξαν περίτεχνα cat-eye looks με έντονες γραμμές eyeliner χωρίς κανένα ενδοιασμό.

beauty trends fall 2019

 

Διάβασε ακόμα: Glass Skin: Η τεράστια τάση του καλοκαιριού που μας σύστησαν οι κορεάτισσες και πώς να την πετύχεις σε 5'

Home