Thumbnail

H Zoë Kravitz δημιούργησε μια συλλογή κραγιόν για την YSL Beauty με ονόματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα H Zoë Kravitz δημιούργησε μια συλλογή κραγιόν για την YSL Beauty με ονόματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα

Το πιο αγαπημένο μας ''it'' girl βασίστηκε στα αγαπημένα της χρώματα για το νέο beauty hack της σεζόν
Μόλις κυκλοφόρησε και περιμένουμε πως και πως να δοκιμάσουμε κάθε χρώμα. Ή καλύτερα κάθε απόχρωση του nude και του κόκκινου, αφού η Zoë Kravitz βασίστηκε αποκλειστικά σ' αυτά τα δύο για να ''μαγειρέψει'' μια συλλογή κραγιόν για την YSL Beauty που θα λατρέψουν οι beautistas!

Όπως ανέφερε και σε συνέντευξη της στο Allure με αφορμή το launching αυτής της σειράς, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την YSL Beauty ως πρόσωπο και πρέσβειρα του brand από το 2017, η συλλογή αυτή προέκυψε κάπως ''εγωϊστικά''.

''Είναι όλα 'εγώ'. Αυτό είναι το νόημα της συλλογής. Εγωϊστικά, ήθελα να δημιουργήσω όλα αυτά που εγώ θα φορούσα. Αφού αποφασίζεις να κάνεις μια συλλογή με κραγιόν, γιατί να μην δημιουργήσεις τις αποχρώσεις που σου αρέσουν΄''.

YSL Beauty Zoe Kravitz

Έτσι η σειρά YSL Beauté x Zoë περιλαμβάνει 6 υπέροχες αποχρώσεις για τη σειρά Rouge Pur Couture -τρεις αποχρώσεις του nude και τρεις του κόκκινου- με κρεμώδη υφή, σε σατέν, ματ ή glossy φινίρισμα. 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 4 χρώματα κραγιόν που θα βρεις στην beauty bag της Amal Clooney

YSL Beauty Zoe Kravitz

YSL Beauty x Zoe Kravitz

Για το κάθε ένα από τα κραγιόν το ''it'' girl επέλεξε ένα όνομα από κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο. Έτσι το Arlene’s Nude πήρε την ονομασία από την αγαπγμένη της γιαγιά, το Wolf’s Red από τον αδελφό της που το αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο, το Honey and Maris από τις νονές της, το Scout, από τον σκύλο της που φοράει μια κόκκινη μπαντάνα και το Lale, από ένα nickname που τη φωνάζει η μητέρα της.

YSL Beauty x Zoe

Όπως ανέφερε η Kravitz, μέσα από αυτή η συλλογή ελπίζει ''να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αποκαλύψουν όλα όσα αγαπούν στον εαυτό τους, αντί να προσπαθούν να τα κρύψουν. Πιστεύω ότι είναι άπειρες οι τάσεις στον χώρο της ομορφιάς που κατά κάποιο τρόπο μας ''λένε'' ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να δείχνει κανείς όμορφος και πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο για να κάνεις τον εαυτό σου να μοιάζει με αυτό το πρότυπο. Αυτό με στεναχωρεί πραγματικά. Το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε αυτό που είμαστε και θεωρώ ότι η ομορφιά βρίσκεται στη μοναδικότητα του καθενός. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω''.

Διάβασε ακόμα: Πολλοί βρήκαν την νέα makeup σειρά της Kim K ''boring'', αλλά εμάς μας άρεσε...

 

Home