Thumbnail

O makeup artist της Chiara Ferragni αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις το look της στο Φεστιβάλ Βενετίας O makeup artist της Chiara Ferragni αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις το look της στο Φεστιβάλ Βενετίας

Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το γκλαμ μακιγιάζ που είδαμε στο κόκκινο χαλί
Για την ονειρεμένη Dior τουαλέτα της χρειάστηκαν 700 ώρες εργασίας σύμφωνα με τις φήμες... Ωστόσο η γκλαμ εμφάνισή της δεν θα έδειχνε τόσο εντυπωσιακή αν δεν συνοδευόταν από ένα εξίσου λαμπερό μακιγιάζ.

Ο makeup artist, Manuele Mameli είναι ο υπεύθυνος γι' αυτό το εντυπωσιακό look με την υπογραφή του οίκου ομορφιάς, Lancôme, με τον οποίο και συνεργάστηκε πρόσφατα η Chiara Ferragni για μια συλλογή μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμα: Chiara Ferragni: Όταν η mega influencer εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Σε κοραλλί τόνους και με φυσικά τονισμένα χείλη, το look δημιουργούσε μια φρέσκια εικόνα και εξισορροπούσε την βραδινή dramatic τουαλέτα από τούλι και αστερόσκονη.

 

Για την προετοιμασία και την ενυδάτωση της επιδερμίδας ο Mameli χρησιμοποίησε το Prep & Hydrate Primer. Στη συνέχεια με το Flirting palette highlighter από τη συλλογή Lancôme x Chiara Ferragni δημιούργησε τις απαραίτητες λάμψεις στο πρόσωπό της ενώ έδωσε ένα ζωηρό τόνο τα μάγουλα με την πούδρα ''Brun roche''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations my Sweet boss @chiaraferragni so proud ❤️ @chiaraferragniunposted ?

A post shared by Manuele Mameli (@manuelemameli) on

 

Για ένα smoky eye look σε γήινους τόνους ο Manuele χρησιμοποίησε την παλέτα Hypnôse Palette ''Blue Twist'', ενώ το look ολοκλήρωσε η μάσκαρα, Hypnôse, ενώ ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με το L’Absolu Rouge Drama Matte 274 για να δώσει χρώμα στα χείλη και μια βελούδινη όψη.

Διάβασε ακόμα: Η Cara Delevingne και η Lucy Boynton μόλις μας έδειξαν το πιο hot φθινοπωρινό μακιγιάζ

 

Home