Thumbnail

Η Cara Delevingne και η Lucy Boynton μόλις μας έδειξαν το πιο hot φθινοπωρινό μακιγιάζ Η Cara Delevingne και η Lucy Boynton μόλις μας έδειξαν το πιο hot φθινοπωρινό μακιγιάζ

Και δεν είμαστε σίγουρες αν θα το τολμούσες...
Το tie-dye trend δεν άργησε να περάσει και στον κόσμο της ομορφιάς, αρχικά στο nail art και τώρα με τους makeup pros να το δοκιμάζουν στις red carpet εμφανίσεις των stars ως την απόλυτη φθινοπωρινή πρόταση.

Πρώτη η Cara Delevingne τόλμησε την πολύχρωμη τάση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο, με την makeup artist, Lisa Eldridge να δημιουργεί ένα ονειρεμένο eye look, αναφέροντας μάλιστα στον λογαριασμό της στο Instagram ότι χρειάστηκε λιγότερο από 30 λεπτά για να το ολοκληρώσει.

Διάβασε ακόμα: Kylie Jenner και Gigi Hadid υιοθετούν την μεγαλύτερη τάση της καλοκαιρινής μόδας στα... νύχια

Χρησιμοποιώντας ροζ και κίτρινες σκιές, η Eldridge δημιούργησε αυτό το tie-dye εφέ κάνοντας ένα περίτεχνο blending με τα χρώματα και πετυχαίνοντας αυτόν τον διαχωρισμό ώστε να ξεχωρίζει η μια απόχρωση από την άλλη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Side view @caradelevingne @lisaeldridgemakeup @rebeccajadewilson_nails @marielhaenn @dayaruci

A post shared by ???????? (@dayaruci) on

 

Αυτό ακριβώς είναι και το τρικ στην συγκεκριμένη τεχνική, την οποία ακολούθησε και λίγες μέρες αργότερα η Jo Baker, η προσωπική makeup artist του απόλυτου beauty girl, Lucy Boynton, για την εμφάνισή της ηθοποιού στο Φεστιβάλ Βενετίας.

 

Για να δημιουργήσει το rainbow look της Lucy, ''βυθίστηκε'' μέσα σε μια πολύχρωμη παλέτα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της για να εφαρμόσει τις σκιές, ενώ στη συνέχεια με ένα πινέλο προσπάθησε να κάνει πιο απαλές τις αποχρώσεις στις άκρες ώστε να αναμειχθούν μεταξύ τους με σκοπό όμως να μην γίνουν ένα, αλλά να δείχνουν διαχωρισμένες με το ένα χρώμα να μοιάζει συνέχεια του άλλου.

 

Όπως διαπιστώνουμε και από το video που ανέβασε η Jo Baker στο Instagram, το tie-dye look εφαρμόζεται όχι μόνο στο καπάκι αλλά και στο κάτω βλέφαρο και σκοπός είναι να κάθε χρώμα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα -γι' αυτό και χρησιμοποιεί τα δάχτυλα πιέζοντας κάθε μια απόχρωση-, ενώ ταυτόχρονα να γίνεται ένα συνεχόμενο blending.

Διάβασε ακόμα: Αντιγράφουμε το rainbow μακιγιάζ της Cara Delevingne

Home