Thumbnail

Κάθε 5 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτή την μάσκαρα Κάθε 5 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτή την μάσκαρα

Τι είναι αυτό που την κάνει τόσο δημοφιλή;
Αν ανήκεις στην κατηγορία των beautistas τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι η μάσκαρα είναι από εκείνα τα προϊόντα που μπας και ένα κορίτσι βρει αυτήν που της ταιριάζει δεν την αλλάζει για κανένα λόγο...

Είτε είσαι λοιπόν αφοσιωμένη σε ένα διάσημο οίκο ομορφιάς και δεν διστάζεις να διαθέσεις κάθε φορά ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου προϊόν, είτε έχεις βρει αυτό που έψαχνες σε ένα οικονομικό drugstore brand, το σίγουρο είναι ότι δεν σκοπεύεις ποτέ και για τίποτα να προδώσεις την μάσκαρά σου. 

Διάβασε ακόμα: Αυτή η vegan μάσκαρα με το προκλητικό όνομα πωλείται κάθε 7,5”

Ε λοιπόν, σήμερα θα σου αποκαλύψουμε την μάσκαρα η οποία έχει τόση απήχηση στις beauty junkies αφού κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα σωληνάριο απ' αυτήν πωλείται σε κάποιο κορίτσι εκεί έξω που της είναι πιστή.

L'oreal mascara

Πρόκειται λοιπόν για την Lash Paradise της L' Oreal Paris! Η μυστική φόρμουλα της συγκεκριμένης μάσκαρα όπως φαίνεται έχει πολλές φαν που υποστηρίζουν ότι τους παρέχει όγκο και εντυπωσιακό μήκος ενώ οι βλεφαρίδες τους δείχνουν άψογα διαχωρισμένες, υγιής και ενυδατωμένες αφού δεν γίνεται συγκέντρωση προϊόντος κατά την εφαρμογή. 

Σύμφωνα με τα δεδομένα μάλιστα που δίνει η αγορά η Lash Paradise κατατάσσεται ανάμεσα στα τρια πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας L'Oreal. 

Τι περιμένεις λοιπόν; Μια δοκιμή ίσως σε πείσει και ακολουθήσεις τις χιλιάδες υπόλοιπες beauty lovers.

Διάβασε ακόμα: Αν η μάσκαρά σου έχει πήξει, μην τρελαίνεσαι! Σου έχω την λύση!

 

Home