Thumbnail

Αυτή η άσκηση του 1' θα κάνει την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή Αυτή η άσκηση του 1' θα κάνει την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή

Σύμφωνα με μια διάσημη skincare guru αυτό είναι το πολυτιμότερο beauty hack για την υγεία της επιδερμίδας μας
Η Dr. Barbara Sturm μόλις αποκάλυψε το πανεύκολο κόλπο που θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου στα 30, στα 40 και στα 50 ανασηκωμένη και το καλύτερο... δεν θα σου κοστίσει τίποτα!

Η διάσημη skincare guru αποκάλυψε την συμβουλή ομορφιάς που δίνει στις πελάτισσές της και όταν μάθαμε πόσο εύκολο είναι το μυστικό τρέξαμε να σου το αποκαλύψουμε.

Διάβασε ακόμα: Γιατί οι beauty experts συνιστούν το dry brushing στο σώμα μας

Σύμφωνα λοιπόν με την Dr. Sturm ένα με δύο λεπτά την ημέρα κατακόρυφο ή  στη στάση που ονομάζουμε στην γιόγκα ''κάτω σκύλος'' θα βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να δείχνει πιο ''ζωντανή'' και ''γεμάτη''.

Αυτή η κλασσική στάση της γιόγκα θέλει την θέση του σώματος να σχηματίζει ένα ανάποδο V με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα.

yoga pose for skincare

Μιλώντας για την καλή κυκλοφορία του αίματος η Dr. Sturm δηλώνει επίσης μεγάλη φαν του στεγνού βουρτσίσματος (dry brushing) του σώματος, καθώς υποστηρίζει ότι βοηθάει εξαιρετικά στην υγεία της επιδερμίδας μας. Παρόλ' αυτά θεωρεί ότι δεν πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ''βίαιοι'' όσον αφορά το πρόσωπό μας με δυνατά peelings και ισχυρές φόρμουλες που κάνουν αδύνατα τα στρώματα του προσώπου.

Για την ίδια ''Το υαλουρονικό οξύ είναι το ελιξήριο της ζωής στον κόσμο του skincare. H ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια υγιή επιδερμίδα, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Πρέπει να δώσεις στην επιδερμίδα σου τα συστατικά για να μπορεί να αναζωογονηθεί και να καταπολεμήσει την φλεγμονή. Κι αυτό πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινής σου περιποίησης''.

Διάβασε ακόμα: To 70% των γυναικών κάνει αυτό το skincare λάθος

 

Home