Thumbnail

Όχι, το hair look της Χριστίνας Μπόμπα δεν μας βολεύει στο γυμναστήριο Όχι, το hair look της Χριστίνας Μπόμπα δεν μας βολεύει στο γυμναστήριο

Κατά τ' άλλα της πάει τρομερά!
Με ένα εντυπωσιακό χτένισμα εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα για προπόνηση και εμείς κάναμε ένα debate κατά πόσο θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε στο γυμναστήριο.

Η ελληνίδα influencer ανέβασε λοιπόν στα stories της μια από τις συνηθισμένες μέρες της στο γυμναστήριο και η αλήθεια εμείς επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο υπέροχο hair look της, παρά στους κοιλιακούς της. 

Διάβασε ακόμα: Ο λόγος που τα french girl δείχνουν όλες υπέροχες με αφέλειες

 

Η Χριστίνα εμφανίστηκε λοιπόν με δυο γερμανικές πλεξούδες και έδειχνε πανέμορφη την ώρα της προπόνησης, όσο εσύ ίδρωνες με τα μαλλιά πιασμένα ψηλό κεφτεδάκι σε κάποιο πάγκο σε κάποιο άλλο γυμναστήριο. Οι dutch braids είναι κάτι σαν ανάποδες γαλλικές πλεξούδες, οι οποίες μοιάζουν 3D και δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακές, όταν «ανοίγονται» με το χέρι έτσι ώστε να δείχνουν πιο μεγάλες και πλούσιες.

christina bompa braids

Όσο κι αν θέλουμε ωστόσο να μοιάζουμε με μοντέλα της Victoria's Secret σε μια pre-show προπόνηση, μάλλον αυτό δεν είναι κάτι τόσο εφικτό αφού ή που δεν θα ιδρώνουμε καθόλου -άρα τζάμπα κόπος- οπότε θα είμαστε και στα καλύτερά μας για να ποζάρουμε με βαράκια για μια φωτογράφιση στο Insta ή που αναγκαστικά τα μαλλιά μας θα είναι μαζεμένα ψηλά ή σε γαλλική πλεξούδα ώστε να νιώθουμε δροσερές και άνετες. Εξαρτάται από τους στόχους της καθεμιάς...

Christina Bompa braids

Από την άλλη βέβαια βρήκαμε αρκετά εντυπωσιακό το συγκεκριμένο χτένισμα, γι' αυτό και στο προτείνουμε για κάποια άλλη περίσταση ωστόσο... για ένα καφέ με τις φίλες σου ίσως, ή γιατί όχι για ένα ρομαντικό γάμο.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η αλογοουρά υπερπαραγωγή από τα 90s επέστρεψε

Home