Thumbnail

5 μυστικά γυναικών με αψεγάδιαστα πόδια 5 μυστικά γυναικών με αψεγάδιαστα πόδια

Έφτασε η στιγμή να αναδείξεις τα πόδια σου χωρίς φόβο
Μπορεί μέχρι πριν λίγες εβδομάδες να έκρυβες επιμελλώς τα πόδια σου μέσα σε παντελόνια αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή να τα εκθέσεις και να τα αναδείξεις στον απόλυτο πρωταγωνιστή κάθε εμφάνισης. Πριν από αυτό όμως, χρειάζεται μια προετοιμασία, για δείχνουν πιο καλλίγραμμα και σέξυ από ποτέ!

Hack ξυρίσματος

 Αν συνηθίζεις να ξυρίζεις τα πόδια σου γνωρίζεις πως οι λεπίδες μπορούν εύκολα να σε τραυματίσουν. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, άλειψε τα πόδια σου με λίγο ελαιόλαδο. Το λάδι όχι μόνο θα μαλακώσει την τρίχα αλλά και θα σε προφυλάξει από πιθανούς ερεθισμούς. Extra tip: Προτίμησε το ξύρισμα στο τέλος του ντους, όταν οι ατμοί θα έχουν ανοίξει τους πόρους του δέρματος. 

 

beauty, trends, tips. beautiful legs

 

Contouring για γράμμωση

Δίνοντας στα πόδια σου ένα καλοκαιρινό, bronze χρώμα όχι μόνο τα κάνεις να φαίνονται πιο γραμμωμένα αλλά και πιο αδύνατα. Και επειδή μάλλον δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις, η λύση λέγεται self tanning. Για μεγαλύτερη γράμμωση μάλιστα, πέρασε μία δεύτερη, ομοιόμορφη στρώση στις περιοχές που θέλεις να τονίσεις, όπως τα πλαϊνά της γάμπας και το εσωτερικό των μηρών.

Καμουφλάζ στις ατέλειες

Εάν οι ραγάδες, οι μελανιές και οι φλέβες σε ενοχλούν στα πόδια σας, μπορείς εύκολα να τις κρύψεις με μακιγιάζ. Πόνταρε σε ένα εξειδικευμένο makeup προϊόν σώματος με πλούσια κάλυψη, για να εξαφανίσεις κάθε ατέλεια.Επιπρόσθετα μετά την εφαρμογή θα χαρείς μία υπέροχη tan χρυσαφένια λάμψη.

 

beauty, skin care, tips, beautiful legs

Κόλπο για την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα, ο μόνιμος εχθρός των γυναικών, είναι στην πραγματικότητα συσσωρευμένα λιποκύτταρα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, τα οποία διαγράφονται λόγω έλλειψης μυικής τόνωσης και κακής κυκλοφορίας του αίματος. Ρολάροντας το σώμα σου όμως πάνω σε ένα foam roller αντιμετωπίζεις και τις 2 αιτίες... κατά πρόσωπο! Πες αντίο στην όψη φλοιού πορτοκαλιού!

πηγή:glow.gr

Home