Thumbnail

Τα eye patches είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φωτίσεις το βλέμμα σου Τα eye patches είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φωτίσεις το βλέμμα σου

Μάθε πώς να τις εφαρμόσεις
Ο τρόπος για να εξαφανίσεις μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές και πρήξιμο κάτω από τα μάτια, ακούει στο όνομα eye patches. Ένα καλλυντικό προϊόν που βοηθά άμεσα στην αναζωογόνηση της περιοχής, βοηθώντας το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο. Εναλλακτικά σου προτείνουμε να εφαρμόσεις μια μάσκα ματιών που θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

beauty, skin care, eye patches

 

Πώς εφαρμόζονται να τα eye patches (εσωκλείονται οδηγίες σε κάθε συσκευασία αλλά εδώ θα τα διαβάσεις πιο απλά και κατανοητά)

Εφαρμόζεις ένα patch σε κάθε μάτι, πιο συγκεκριμένα κάτω από το μάτι, στο περίγραμμα και τα αφήνεις να δράσουν για 10 έως 20 λεπτά. Στη συνέχεια, τα αφαιρείς κάνοντας μασάζ με το προϊόν που απομένει στην επιδερμίδα σου για να απορροφηθεί καλύτερα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα. 

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ: 

beauty, skin care, eye patches

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estee Lauder: η μόνη μάσκα ματιών που είναι εμπλουτισμένη με τεχνολογία Advanced Night Repair.

beauty, skin care, eye patches

Smoothing and Relaxing Patches, Klorane (στα φαρμακεία): Με καταπραϋντική Κυανή Κενταύρια, ειδικά σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν τέλεια στην περιοχή γύρω από τα μάτια, σβήνουν τα σημάδια της κόπωσης και προσφέρουν δροσερή αίσθηση.

beauty, skin care, eye patches

Pro-Collagen Hydra Gel Eye Masks, Elemis: Ισχυρά εκχυλίσματα πλεκτού, συνδυασμένα με τη δύναμη του θαλάσσιου συστατικού Padina Pavonica και chlorella, προσφέρουν άμεση σύσφιξη, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

beauty, skin care, eye patches

 Super Aqua-Eye Anti-Puffiness Soothing Eye Patch, Guerlain: Προσφέρουν άμεση ενυδάτωση απαλύνουν και αποσυμφορίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Home