Thumbnail

Ήλιος: ενέργεια και ευεξία για το σώμα και το πνεύμα Ήλιος: ενέργεια και ευεξία για το σώμα και το πνεύμα

Να γιατί ο ήλιος πρέπει να μάς κάνει καλό (και όχι κακό) #facethesun με NIVEA
Το φως του ήλιου είναι πραγματικά θαυματουργό, καθώς συμβάλλει στη ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του σώματός μας, καθώς επίσης και στον ύπνο. Οι ακτίνες του ήλιου ανεβάζουν τη διάθεσή μας, αυξάνουν την ευεξία και βελτιώνουν τη γενική κατάσταση της υγείας μας. 

Συνεπώς, το φως του ήλιου είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση: ο ήλιος αποτελεί σημαντικό στοιχείο ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Επωφελήσου από τη θετική του ενέργεια – όχι όμως χωρίς το κατάλληλο αντηλιακό όπως το Protect & Bronze της NIVEA Sun, το οποίο χαρίζει ένα φυσικό και βαθύ μαύρισμα που διαρκεί. Και φυσικά προσφέρει στο σώμα σου την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. 

Πότε είναι πιο δυνατός ο ήλιος;

Η υπεριώδης ακτινοβολία φτάνει σε εμάς με διάφορες εντάσεις, τόσο από το άμεσο όσο και από το έμμεσο ηλιακό φως, όπως για παράδειγμα από την αντανάκλασή της στην άμμο της παραλίας. Η έντασή της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τον μήνα του έτους και την ώρα της ημέρας, τις ανακλαστικές επιφάνειες, την απόσταση από τον ισημερινό και το υψόμετρο από την επιφάνεια της θάλασσας. Επομένως, η ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας εξαρτάται από την ώρα, τη γεωγραφική θέση και τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Nivea 10

 

Το κλειδί για μια επιδερμίδα με υπέροχο χρώμα είναι ο ήλιος

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κατάλευκη επιδερμίδα ήταν συνώνυμο του απόλυτου κάλλους. Όσοι είχαν λευκή επιδερμίδα ήταν άνθρωποι ευγενούς καταγωγής, καθώς, όπως φαίνεται, δεν χρειαζόταν να εργαστούν στην ύπαιθρο. 

Με το πέρασμα των χρόνων, η αντίληψη αυτή άλλαξε. Σήμερα, η φυσική ηλιοκαμένη όψη βρίσκεται στη μόδα. Η επιδερμίδα σου μαυρίζει επειδή η υπεριώδης ακτινοβολία ενεργοποιεί την παραγωγή μιας χρωστικής που λέγεται μελανίνη. 

nivea29

Η αποστολή της τελευταίας είναι να προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, ενισχύοντας τα κύτταρά της με μια αποτελεσματική προστατευτική ασπίδα. Συνεπώς, μια όμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα αποτελέσματα ενός πιο σύνθετου μηχανισμού άμυνας. 

Τώρα μπορείς να αντικρίσεις τον ήλιο χωρίς να ανησυχείς!  Μην τη στερηθείς!

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Protect & Bronze χαρίζουν όμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης από την επιδερμίδα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος. Οι αντηλιακές φόρμουλες διατίθενται σε μορφή λοσιόν, λαδιού, σπρέι ή ως προϊόν για το πρόσωπο.

 

#facethesun με ΝIVEA.

Home