Flower Beauty από τη Drew Barrymore

Η Flower Beauty πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα καλλυντικό που ακροβατεί μεταξύ skincare και μακιγιάζ. Ούτε η ίδια η Drew μπορεί να κατατάξει κάπου τη συγκεκριμένη σύνθεση: «Ανήκει στο skincare ή στο make up;» αναρωτιέται και η ίδια. Ο λόγος για το Supernova Celestial Skin Elixir που είναι εν μέρει ορός, εν μέρει highlighter, εν μέρει primer. Η συσκευασία του θυμίζει καλλυντικό περιποίησης, η υφή του δεν είναι λιπαρή και ευωδιάζει άρωμα βοτάνων. 

Αποτελείται από συστατικά που αγαπάνε το δέρμα, όπως εκχύλισμα τζοτζόμπα και μελιτζάνας –ένα συστατικό που δε συναντάμε σε καλλυντικό- έλαιο λεβάντας και άλλα 3 αντιοξειδωτικά έλαια που θρέφουν και δυναμώνουν την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, περιέχει μικρο-σωματίδια πέρλας για άμεσο εφέ λάμψης.

Η Drew εξηγεί ότι το Supernova Celestial Skin Elixir χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, είτε μετά τον καθαρισμό, είτε πάνω από το μακιγιάζ. «Μου αρέσει το λαμπερό αποτέλεσμα που δίνει στο καθαρό δέρμα» σχολιάζει η Drew, που είναι λάτρης της περιποίησης αλλά και του motto «αργά και σταθερά» όσον αφορά την πορεία της εταιρείας της.

Οσο για το νέο καλλυντικό της: «Tο έχω πάντα στην τσάντα μου, γιατί θέλω ανά πάσα στιγμή το πρόσωπό μου να εκπέμπει λάμψη υγείας. Νιώθω γυμνή χωρίς αυτό», δηλώνει η star. 

Εσύ, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις, για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές! 

  
Πηγή 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ