Thumbnail

Πώς να δείχνεις νεότερη Πώς να δείχνεις νεότερη

Ακολουθώντας κάποια έξυπνα τρικς στο μακιγιάζ σου
To μακιγιάζ πρέπει πάνω απ΄όλα να σε κολακεύει. Αν σε κάνει να δείχνεις και νεότερη, ακόμη καλύτερα. Δες πώς μπορείς να το καταφέρεις.

Χρησιμοποίησε primer

H επιδερμίδα ξηραίνεται και λεπταίνει όσο μεγαλώνουμε. Για το λόγο αυτό προϊόντα που χρησιμοποιούσες παλαιότερα μπορεί σήμερα να μην «κάθονται» καλά στο δέρμα σου. Σύμφωνα με πολλούς makeup artists, το primer θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μικρές ρυτίδες, κάνοντάς τις λιγότερο ορατές.

Ελαφριά στρώση foundation

Όταν βάζεις foundation κατευθείαν στην επιδερμίδα , είναι πιθανό να προσθέτεις χρόνια, καθώς οι πολλές στρώσεις «σπάνε» την επιδρμίδα, τονίζοντας τις λεπτές ρυτίδες. Επιπλέον, πριν βέλεις το foundation μην αμελήσεις την ενυδατική σου κρέμα.

Βελτίωσε το σχήμα των ματιών σου 

Τα βλέφαρα τείνουν να πέφτουν όσο μεγαλώνουμε και το eyeliner είναι η λύση, καθώς “ανοίγει” το βλέμμα. Άπλωσε το σε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων και αυτό θα βελτιώσει το σχήμα των ματιών, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο πυκνές βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήσε απαλές σκιές ματιών για να δείχνει πιο φρέσκο το look.

Σταθεροποίησε το κραγιόν με το περίγραμμα

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα μπορούν να φαίνονται πιο διακριτικά εάν κάνεις περίγραμμα στα χείλη σου και το κραγιόν να μη «ξεχειλίζει». Για να εμποδίσεις το χρώμα να ξεφύγει, χρησιμοποίησε ενυδατικό και μετά άπλωσε το κραγιόν.

Δώσε λάμψη στα μάτια σου 

Αν τα μάτια σου δείχνουν κουρασμένα, μην αμελείς την κρέμα ματιών. Επίσης, μπορείς  να ανακουφίζεις τακτικά τα πρησμένα μάτια με δροσερές ροδέλες αγγουριού!

Διάβασε επίσης 

Θέλεις να δείχνεις νεότερη; Δοκίμασε αυτό το τρικ (Βίντεο)

Setting spray: Πώς να το χρησιμοποιείς σωστά

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ σου

 

 

Πηγή 

Home