Thumbnail

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle; Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle;

Εκτός από τη γκαρνταρόμπα της, διαθέτει και μια ζηλευτή επιδερμίδα
Από τότε που μπήκε στο προσκήνιο, οι γυναίκες έχουν πάθει εμμονή με τα ρούχα της. Πέρα όμως από το στιλ της, η δούκισσα του Sussex, ξεχωρίζει για το μακιγιάζ της και την πλούσια χαίτη της. Την καρδιά του Harry μπορεί να μην την κατακτήσεις, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ακολουθήσεις τη beauty ρουτίνα της.

DIY μάσκα προσώπου

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μία περιουσία για να έχεις απαλή επιδερμίδα και αυτό αποδεικνύει η μάσκα προσώπου της Meghan Μarkle, την οποία μπορείς εύκολα να φτιάξεις μόνη σου. Μία συνταγή που κάνει η ίδια είναι ο συνδυασμός λάδι καρύδας για να δημιουργηθεί μία καταπραϋντική σύσταση μαζί με κουρκουμά. Ενισχύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η δεύτερη συνταγή είναι νυφάδες βρώμης με μέλι για απολέπιση.

Λάδι προσώπου

Η 37χρονη Δούκισσα του Sussex δεν πάει πουθενά χωρίς το tea tree oil. Όπως η ίδια δήλωσε στο περιοδικό Allure : ''Το λάδι από δέντρο τσαγιού το παίρνω μαζί μου όπου και αν ταξιδεύω. Είναι μικρό, φθηνό και θεραπεύει τα πάντα, από ένα τσίμπημα κουνουπιού μέχρι ένα σπυράκι". To λάδι από δέντρο τσαγιού έχει πολλαπλά οφέλη καθώς μπορεί να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ενυδατική κρέμα και να μειώσει την εμφάνιση ατελειών.  

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

Highlighter

H Μeghan είναι γνωστή για την φυσική λαμπερή της επιδερμίδα. Το μυστικό της βρίσκεται στο highlighter, το οποίο κοστίζει λιγότερο από 11€ και είναι το Eucerin’s Aquaphor. Όπως αποκάλυψε ο μακιγιέζ της, Daniel Martin,  το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να δώσει λάμψη, πριν την εφαρμογή του highlighter. Μετά εφαρμόζει highlighter από την εταιρεία Becca Cosmetics' Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter, το οποίο θολώνει τις ατέλειες. 

Μαλλιά

Το πρόγραμμα της Meghan είναι αρκετά φορτωμένο από το πρωί έως το βράδυ, οπότε πρέπει να βρει ένα hairstyle που να μην χρειάζεται πολύ χρόνο για να δημιουργηθεί, αλλά και να μπορεί να μετατραπεί εύκολα από πρωινό σε βραδινό. Και αυτό δεν είναι άλλο από το χαμηλό σινιόν, που δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα styling. 

Ακόμη: Συμβουλές διακόσμησης από την Meghan Markle

Make-up

H Δούκισσα του Sussex προτιμάει το φυσικό look, με λίγη ποσότητα make up. Σύμφωνα με την πρώην μακιγιέζ της, Lydia F. Sellers, τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται είναι το Armani Luminous Silk Foundation, το οποίο εφαρμόζει με beauty blender, τη μάσκαρα Diorshow Iconic και για ρουζ το Nars Orgasm.

Φρύδια

Η γυναίκα που φροντίζει τα φρύδια της Meghan Markle, η Sherrille Riley, μας συμβουλεύει να μην έχουμε εμμονή με τη συμμετρία των φρυδιών, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό η μια γωνία να είναι διαφορετική από την άλλη. Το κλειδί είναι να ακολουθείς το φυσικό τους σχήμα και να προσθέσεις λίγο χρώμα για βάθος. 

Πηγή 

Home