Thumbnail

Η νέα πρόταση στο μακιγιάζ ήρθε από το show του οίκου Valentino Η νέα πρόταση στο μακιγιάζ ήρθε από το show του οίκου Valentino

Εσύ θα τολμούσες ένα πολύχρωμο smoky eyes;
Οι Pat McGrath και Gudio Palau ανανέωσαν τους κώδικες της κλασσικής ομορφιάς στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του οίκου Valentino.

Η διάσημη makeup artist και ο γνωστός hairstylist έβαλαν το δικό τους ληθαράκι σε ένα fashion show, που κάθε σεζόν αποτελεί ''καυτό εισιτήριο'' για τα κορίτσια της μόδας. Για ακόμα μια σεζόν ο Pierpaolo Piccioli συγκέντρωσε στην πρώτη σειρά την A-list και παρουσίασε μια παραμυθένια συλλογή για την οποία συζητούσαν όλοι στο Παρίσι.

Και όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, αντικείμενο αναφοράς δεν ήταν μόνο τα red carpet looks που είδαμε στην πασαρέλα αλλά και οι προτάσεις ομορφιάς που φέτος έβαζαν νέους κανόνες στο μακιγιάζ.

Την ρομαντική συλλογή με μαυρόασπρα σύνολα που διέκοπταν υπέροχα κομμάτια στα πιο φανταχτερά χρώματα, συμπλήρωνε το smoky make up look σε ματ αποχρώσεις του λιλά, του πορτοκαλί, του ροζ, του πράσινου και του κόκκινου, με το υπόλοιπο πρόσωπο να παραμένει καθαρό και fresh με μια φυσική απόχρωση στα χείλη και ξεθωριασμένα φρύδια. Αν και το ''κυρίως θέμα'' εδώ δεν ήταν οι έντονες βλεφαρίδες, η Pat McGrath ολοκλήρωσε το look με μαύρη μάσκαρα.

valentino beauty look 2019

valentino makeup look

valentino smoky eyes 2019

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε το φλουό eyeliner που είδαμε λίγες μέρες πριν στο πρώτο εξώφυλλο της εφτάχρονης North West, για να διαπιστώσουμε ότι τα έντονα χρώματα στα μάτια μάλλον είναι η φρέσκια πρόταση στο μακιγιάζ του 2019. 

valentino hair look 2019

hair look Valentino show 2019

To beauty look συμπλήρωσε το hair look του Guido, που εμπνεύστηκε από ένα bourgeois κορίτσι των 70s και μας πρότεινε ένα μαζεμένο σινιόν με τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο.

 

Διαβάστε επίσης: Πάρε σημειώσεις: Η North West σου δείχνει πώς να φορέσεις το φλουό eyeliner

Home