Thumbnail

Εσύ θα τολμούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ σου; Εσύ θα τολμούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ σου;

Κι όμως πολλές διάσημες κυρίες το έκαναν ήδη…
Από την Emma Stone μέχρι την Kendall Jenner η πράσινη σκιά είναι το νέο make up trend που αξίζει την προσοχή μας.

Ίσως δύσκολα θα το τολμούσες στο άκουσμα της τάσης και μόνο, όμως μια ματιά στα makeup looks που είδαμε στα ‘’it’’ girls ίσως σε πείσει –όπως κι εμάς- να τους ρίξεις και μια δεύτερη ματιά. Ίσως και τρίτη.

Αναφέρομαι στην τάση της πράσινης σκιάς ή μολυβιού που ίσως έχεις εντοπίσει κάπου στο Instagram feed, σου, όμως την προσπέρασες κάπως αδιάφορα, μιας και θεώρησες πως δεν σε αφορά ή έστω δεν ανταποκρίνεται στα γούστα σου.

Ξανασκέψου το! 

kendall green eyeshadow

Το makeup look που απογειώθηκε στην επίδειξη του οίκου Valentino με γκλίτερ και γραμμικές αναφορές, είναι η fresh πρόταση της Άνοιξης, και ένας τρόπος να ανανεώσεις ίσως τις εμφανίσεις σου με χρώμα.

Διάβασε επίσης: Η νέα πρόταση στο μακιγιάζ ήρθε από το show του οίκου Valentino

valentino makeup

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να ‘’πετύχεις’’ αυτό το μεταβατικό ύφος που απαιτεί η εποχή και η λύση για όσες είναι λάτρεις του total black και χρειάζονται αυτή την μικρή σπίθα χρώματος στα σύνολά τους.

green eyeshadow makeup

greenveyeshadow trend

Για αρχή θα σε συμβουλεύαμε να το υιοθετήσεις με μέτρο, σε ένα no makeup - makeup look και σε πορσελάνινη βάση χωρίς πολλά κοψίματα και έντονα κραγιόν για να χαρίσεις μια απρόσμενη φρεσκάδα στο look σου.

Η Kendall Jenner ίσως έδωσε το καλύτερο και πιο μοντέρνο παράδειγμα με γραμμές, ενώ η Emma Stone το κράτησε αρχικά σε ήπιους τόνους μέχρι που το είδαμε να εξαπλώνεται σε πιο ισχυρές δόσεις και από άλλες celebrities στο κόκκινο χαλί.

 

Home