Thumbnail

6 φανταστικά nail trends για την Άνοιξη! 6 φανταστικά nail trends για την Άνοιξη!

Θέλουμε να τα κάνουμε όλα!
Εξερευνήσαμε τις τάσεις στις πασαρέλες, ξεσηκώσαμε το Instagram και ανακαλύψαμε 6 σούπερ τάσεις στο μανικιούρ που έπεισαν ακόμα κι εμάς που δηλώνουμε φαν των classics...

Δροσερά χρώματα, μινιμαλιστικά σχέδια αλλά και κομψά μεταλιζέ... Είσαι έτοιμη να κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ; Ρίξε πρώτα μια ματιά στις νέες τάσεις που προτείνουν τα catwalks και που ξετρέλαναν τις influencers. Αυτή την Άνοιξη οι nail artists είχαν τόση έμπνευση που παρέσυραν ακόμα και τις πιο ''συντηρητικές'' από μας να τις δοκιμάσουμε.

1. Florals for Spring? Κι όμως, στο nail art της φετινής Άνοιξης δεν δείχνουν τόσο... βαρετά και αναμενόμενα. Οι ειδικοί σχεδιάζουν πέταλα σε καθαρή βάση και η πρόταση δείχνει fresh και ιδανική για τις λάτρεις του μίνιμαλ.

nail trend petals

2.Τα φανταχτερά πορτοκαλί νύχια στον Marc Jacobs έδειχναν τόσο cool που μας έπεισαν να θυσιάσουμε το αγαπημένο μας κόκκινο.

nails orange color

3. Συμπέρασμα: Αν τα neutrals πάνε με όλα, τότε ταιριάζουν και μεταξύ τους! Αυτός ο συνδυασμός με το λευκό, το μπεζ και το μαύρο δείχνει τόσο chic που είμαστε σίγουρες θα κερδίσει πολλές φανατικές.

nail trends neutrals

4. Τα κύματα στο μπλε της θάλασσας ζωγραφισμένα σε neutral βάση είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να επιλέξεις.

nail trend waves

5. Το γαλλικό μοιάζει τόσο ξεπερασμένο που έπρεπε να βρει μια πολύ πρωτοπόρα εναλλακτική για να μας κάνει να το ξανασκεφτούμε. Μετά το makeover με μεταλιζέ χρώματα που είδαμε στο Instagram το συγκεκριμένο στιλ μοιάζει απόλυτα ανανεωμένο και ενδιαφέρον.

nails metallic french

6.Ματ στο κέντρο και λάμψη στις άκρες; Αυτό το ντουέτο μας επιτρέπει να ''παίξουμε'' με τις υφές ακόμη και στα νύχια. Φροντίστε όμως να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς αποφεύγοντας τις υπερβολές στα χρώματα. Ο συνδυασμός με λευκό ή μαύρο χρώμα στο περίγραμμα δείχνει ο πιο ασφαλής στη συγκεκριμένη περίπτωση.

nails spring trends

Διάβασε επίσης: Ποια λάθη κάνεις στο μανικιούρ σου;

Home