Thumbnail

Ακολουθούμε βήμα-βήμα το 5λεπτο μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whiteley Ακολουθούμε βήμα-βήμα το 5λεπτο μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whiteley

Εύκολο και γρήγορο!
Τα μυστικά του καθημερινού της μακιγιάζ μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube η Rosie Huntington-Whiteley και εμείς τα βρήκαμε ιδιαίτερα χρήσιμα ώστε να τα μοιραστούμε μαζί σου.

Το διάσημο ''Αγγελάκι'' της Victoria's Secret μας έχει συνηθίσει ως youtuber σε ενδιαφέροντα beauty tips και το πρόσφατο video που ανέβασε με το 5λεπτο καθημερινό μακιγιάζ της θα σου φανεί πολύ πολύ χρήσιμο μέσα στην βιασύνη της πρωϊνής σου προετοιμασίας για τη δουλειά.

Άλλωστε ποιά γυναίκα δεν θέλει να δείχνει περιποιημένη στο γραφείο ή σε μια σημαντική συνάντηση. Δυστυχώς το τρέξιμο μέσα στη μέρα και ο λιγοστός χρόνος δεν μας επιτρέπει να αφιερώσουμε τόση ώρα όση θα θέλαμε για ένα fresh makeup look. Κι όμως μ' αυτά τα tips από την Rosie Huntington-Whiteley ίσως τα καταφέρουμε...

Η Rosie στήνεται μπροστά στον καθρέφτη της λοιπόν και μας δείχνει ένα φρέσκο και μίνιμαλ makeup look, το οποίο παίρνει πραγματικά πολύ λίγη ώρα για να ολοκληρωθεί. Όσον αφορά στην επιδερμίδα της, επιλέγει πάντα ένα κονσίλερ ελαφριάς κάλυψης, το οποίο και χρησιμοποιεί αντί για foundation. Το πρώτο που κάνει η ίδια και μας συμβουλεύει να το δοκιμάσουμε είναι ότι αναμιγνύει δύο διαφορετικούς τόνους κονσίλερ για να πετύχει το τέλειο χρώμα. Κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη της, όπως μας λέει προτιμά να απλώνει ένα κονσίλερ πιο ανοικτού χρώματος για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό της.

Αυτό που δεν παραλείπει ποτέ είναι να περιποιηθεί τα φρύδια της, που όπως λέει είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό για εκείνη στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια απλώνει πάντα λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες της για να τονίσει το βλέμμα της, ενώ δεν ξεχνά ποτέ το αγαπημένο της nude gloss για να κάνει τα σαρκώδη χείλη της να δείχνουν ακόμη πιο ζουμερά.

Δες το video και δοκίμασε το κι εσύ!

 

Διάβασε επίσης: Η skincare ρουτίνα της Alexandria Ocasio-Cortez

Home