Thumbnail

Διάσημες κυρίες σου δείχνουν 5 hairstyles με πλεξούδες για την Άνοιξη Διάσημες κυρίες σου δείχνουν 5 hairstyles με πλεξούδες για την Άνοιξη

Υπέροχες προτάσεις από τις χολιγουντιανές σταρ...
Τις είδαμε στην ανοιξιάτικη πασαρέλα του Alexander McQueen αλλά χρειάστηκε να δούμε μια στρατιά από διάσημες κυρίες να τις προτιμούν στο κόκκινο χαλί για να διαπιστώσουμε ότι οι πλεξούδες είναι μεγάλη τάση για το 2019...

Εμείς ξεχωρίσαμε 5 σούπερ looks που σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε αυτή την Άνοιξη και που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλο το καλοκαίρι και στα αποκαλύπτουμε με αγάπη.

1.Οι στολισμένες με πέρλες πλεξούδες της Rita Ora είναι μια υπέροχη πρόταση για να αναβαθμίσουμε το κλασσικό στιλ.

rita ora hair

2.Οι πλεξούδες ανάμεσα στα beach waves της Drew Barrymore μπορούν να φορεθούν ακόμη και στην παραλία.

drew barrymore hair

3. Η πιο ρομαντική πρόταση για την βραδινή μας έξοδο έρχεται από την Emily Ratajkowski που ενίσχυσε με υφασμάτινο φιόγκο την απλή πλεξούδα της, ενώ άφησε διάφορες τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό της.

Emily Ratajkowski hair

4. H Margot Robbie αφού χώρισε τα μαλλιά της στη μέση τύλιξε τις δύο πλεξούσες σε χαμηλό σινιόν αφήνοντας κάποιες ακανόνιστες τούφες στο πρόσωπό της για ένα hair look που μπορεί να φορεθεί από ένα πρωϊνό καφέ μέχρι μια βραδινή έξοδο. 

margot robbie hair

margot robbie hair

5. H Priyanka Chopra δίνει την τέλεια πρόταση σε σένα που έχεις ένα ασύμμετρο καρέ με μια πλεξούδα στο πλάι που αυτόματα κάνει απόλυτα καλοκαιρινό ένα αυστηρό χτένισμα.

Priyanka Chopra hair

Διάβασε επίσης: 3 διαφορετικά hair styles για την έξοδό σου απόψε

Home